Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Il Santo Sambuca Classico 0,70LTR

(0 reviews)
De Il Santo Sambuca Classico is een Italiaanse likeurspecialiteit. De makers van deze premium Sambuca vertrouwen niet alleen op hoogwaardige ingrediënten, maar inspireren ook met een gepassioneerde realisatie van hun visie op een hedendaagse Sambucas.
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Il Santo Sambuca Classico 0,70 LTR

De Il Santo Sambuca Classico is een Italiaanse likeurspecialiteit. De makers van deze premium Sambuca vertrouwen niet alleen op hoogwaardige ingrediënten, maar inspireren ook met een gepassioneerde realisatie van hun visie op een hedendaagse Sambucas. In het glas lijkt deze Sambuca kleurloos en helder en straalt een zeer aromatisch en zoet boeket uit met sterke hints van anijs en subtiele kruidige tonen. In de mond is Il Santo fluwelig en soepel met frisse en kruidige tonen van anijs en zoethout. De exacte samenstelling van de ingrediënten blijft een goed bewaard geheim.

Meer informatie
Soort Sambuca
Merk Il Santo
Land Frankrijk
Artikelnummer 20170528
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op