Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Jachtbitter Kruidenbitter Liter

5/5.0 (2 reviews)
De Jachtbitter kruidenbitter is een karaktervolle, milde en verfijnde kruidenmelange. De Jachtbitter is tegelijkertijd krachtig en mild van smaak met een verfijnde kruiden melange. De Jachtbitter kruidenbitter heeft de smaak van anijs, zoethout en pepermunt.
  • Koop 6 voor
    € 17,65
  • Koop 12 voor
    € 17,05
  • Koop 18 voor
    € 16,75
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Jachtbitter Kruidenbitter 1LTR

De Jachtbitter kruidenbitter is een karaktervolle, milde en verfijnde kruidenmelange. De Jachtbitter is tegelijkertijd krachtig en mild van smaak met een verfijnde kruiden melange. De Jachtbitter kruidenbitter heeft de smaak van anijs, zoethout en pepermunt. In de afdronk blijven de smaken van drop en zoethout hangen.

Jachtbitter Kruidenbitter in literformaat

Een literfles Jachtbitter Kruidenbitter biedt nog meer van deze verfijnde en kruidige smaakbeleving. Jachtbitter is een traditioneel Nederlands kruidenbitter dat vaak wordt genoten als een digestief na een maaltijd of als een opwarmertje op koude dagen. De rijke kruidenmelange en de aangename bitterheid maken het een geliefde keuze voor liefhebbers van traditionele kruidenbitters. Of je nu een fervent fan bent van Jachtbitter of op zoek bent naar een interessante smaakervaring, een literfles biedt genoeg om van te genieten en te delen. Het kan ook handig zijn om in huis te hebben voor speciale gelegenheden en bijeenkomsten met vrienden en familie.

Herman Jansen

De Jachtbitter word gemaakt door Herman Jansen, een bedrijf dat begon als een jeneverbranderij in Schiedam in 1777 maar ondertussen is uitgegroeid tot een speler van wereldformaat op het gebied van gedistilleerde dranken. Herman Jansen is niet opgericht door Herman maar door zijn overgrootvader Pieter, Pieter start in 1777 een jeneverbranderij en maltwijn distilleerderij in Schiedam. De jenever die door Pieter gemaakt wordt verkoopt goed en daarmee is de basis voor het familiebedrijf gelegd. Door de koopmansgeest van Herman wordt de jenever al snel buiten de landsgrenzen gebracht. In 1895 verscheept hij de eerste ladingen aromatische schnaps, een afgeleide van jenever, naar Afrika, Amerika en Azië. Door verschillende samenwerkingsverbanden overnames is het bedrijf Herman Jansen uitgegroeid tot wat het nu is: een wereldwijde producent en distributeur van een gevarieerd, eigentijds assortiment aan dranken. Het bedrijf is nog steeds een familiebedrijf en sinds 2011 heet het dan ook weer Herman Jansen. Inmiddels staat de zesde generatie van de familie aan het roer.

Meer informatie
Soort Bitters
Merk Jachtbitter
Land Nederland
Artikelnummer 20171098G
Reviews
Jachtbitter is altijd lekker
Jachtbitter is werkelijk waar, altijd lekker. Ik koop regelmatig een flesje jachtbitter voor mezelf op deze website. Snelle bezorging en erg goedkoop. Daar kan de plaatselijke slijterij niet tegenaan.
In de winter lekker als opwarmertje, in de zomer heerlijk in de mix
Jachtbitter past niet alleen bij de herfst of winter, maar bij ieder seizoen. In de winter lekker als opwarmertje, in de zomer heerlijk in de mix.
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op