Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Jelzin Black Vodka 0,70LTR

(0 reviews)

De Jelzin Black Vodka is een geheimzinnige en verrassende wodka. De Jelzin Black likeur is sterk met zijn structuur die gebaseerd is op wilde aarbeien, zwarte bessen, bramen en rode bessen. Met een vleugje kruiden. De wodka is de perfecte combinatie tussen zoetheid van rode bessen en de tartheid van donkere zomervruchten.

minus plus
  • Koop 6 voor € 9,20
  • Koop 12 voor € 8,90
  • Koop 18 voor € 8,70
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Jelzin Black Vodka 0,70LTR

De Jelzin Black Vodka is een geheimzinnige en verrassende wodka. De Jelzin Black likeur is sterk met zijn structuur die gebaseerd is op wilde aarbeien, zwarte bessen, bramen en rode bessen. Met een vleugje kruiden. Jelzin Black Vodka trekt de aandacht met zijn diepe, ondoorzichtige zwarte kleur in de fles. De visuele presentatie alleen al wekt nieuwsgierigheid op. Onder de donkere buitenkant schuilt een vodka van hoge kwaliteit, bekend om zijn zachtheid en zuiverheid. Het distillatieproces zorgt voor een verfijnde en gladde textuur.

Jelzin Black Vodka puur of in de mix

Hoewel het genot van Jelzin Black Vodka puur kan worden ervaren, leent het zich ook uitstekend voor het mixen in diverse cocktails. Voeg een vleugje mysterie toe aan je favoriete drankjes. De wodka is de perfecte combinatie tussen zoetheid van rode bessen en de tartheid van donkere zomervruchten. De Jelzin Black is heerlijk te combineren met vanille-ijs. Laat je smaakpapillen betoveren door de intrigerende smaak van Jelzin Black Vodka. De zachte tonen en subtiele complexiteit maken het een unieke keuze in de wereld van vodka.

Jelzin 

Bijna geen enkel land is zo bekend om zijn inheemse alcohol als Rusland. Wodka is hier sinds de 14e eeuw in grote hoeveelheden gedronken en maakt integraal deel uit van de Russische cultuur. De naam Vodka is afgeleid van het Russische woord "Voda" of het Poolse woord "Woda", dat betekent 'water'. Dit feit onderstreept opnieuw hoe belangrijk deze heerlijke alcohol in Rusland is. Boris Jeltsin, die ooit van 1991 tot 1999 de eerste president van de Russische federatie was, gaf toestemming voor de productie van Wodka. Boris Yeltsin Vodka is uitgegroeid tot een internationaal merk van meer dan 15 miljoen flessen per jaar.

Maak ook kennis met de overige Vodka van Jelzin.

Meer informatie
Soort Flavoured Vodka
Merk Jelzin
Land Frankrijk
Artikelnummer 20170303F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op