Gorbatschow Citron Vodka 0,70LTR

Gorbatschow Citron Vodka 0,70LTR

Jelzin Cherry Vodka 0,70LTR

Jelzin Cherry Vodka 0,70LTR

Jelzin Black Vodka 0,70LTR

De Jelzin Black Vodka is een geheimzinnige en verrassende wodka. De Jelzin Black likeur is sterk met zijn structuur die gebaseerd is op wilde aarbeien, zwarte bessen, bramen en rode bessen. Met een vleugje kruiden. De wodka is de perfecte combinatie tussen zoetheid van rode bessen en de tartheid van donkere zomervruchten.

€ 6,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170303

De Jelzin Black Vodka is een geheimzinnige en verrassende wodka. De Jelzin Black likeur is sterk met zijn structuur die gebaseerd is op wilde aarbeien, zwarte bessen, bramen en rode bessen. Met een vleugje kruiden. De wodka is de perfecte combinatie tussen zoetheid van rode bessen en de tartheid van donkere zomervruchten. De Jelzin Black is heerlijk te combineren met vanille-ijs. 

Jelzin 

Bijna geen enkel land is zo bekend om zijn inheemse alcohol als Rusland. Wodka is hier sinds de 14e eeuw in grote hoeveelheden gedronken en maakt integraal deel uit van de Russische cultuur. De naam Vodka is afgeleid van het Russische woord "Voda" of het Poolse woord "Woda", dat betekent 'water'. Dit feit onderstreept opnieuw hoe belangrijk deze heerlijke alcohol in Rusland is. Boris Jeltsin, die ooit van 1991 tot 1999 de eerste president van de Russische federatie was, gaf toestemming voor de productie van Wodka. Boris Yeltsin Vodka is uitgegroeid tot een internationaal merk van meer dan 15 miljoen flessen per jaar.

Maak ook kennis met de overige Vodka van Jelzin. 

Meer informatie
Categorie Flavoured Vodka
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 17%
Merk Jelzin
Land Frankrijk
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Jelzin Black Vodka 0,70LTR
Uw waardering