Jelzin Black Vodka 0,70LTR

Jelzin Black Vodka 0,70LTR

Jelzin Feige 0,70LTR

Jelzin Feige 0,70LTR

Jelzin Cherry Vodka 0,70LTR

De Jelzin Cherry Vodka is een zeer fruitige en royale wodka. De wodka is prachtig gebalanceerd tussen zuurheid en kracht. In de afwerking proef u een lichte amandel smaak.

€ 6,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170304

De Jelzin Cherry Vodka is een zeer fruitige en royale wodka. De wodka is prachtig gebalanceerd tussen zuurheid en kracht. In de afwerking proef u een lichte amandel smaak. Jelzin Vodka heet een ongeëvenaarde zuiverheid te danken aan het recept dat sinds 1991 in bergen van de Elzas nauwlettend bewaakt wordt. De frisheid en kracht heeft men te danken aan de bronnen uit het regionale natuurreservaat Les Vosges du Nord. Het resultaat van de destillatie is de natuurlijke en pure smaak. De wodka staat bekend om zijn geweldige kwaliteit. En is verkrijgbaar in meer dan 80 landen.

Jelzin

Bijna geen enkel land is zo bekend om zijn inheemse alcohol als Rusland. Wodka is hier sinds de 14e eeuw in grote hoeveelheden gedronken en maakt integraal deel uit van de Russische cultuur. De naam Vodka is afgeleid van het Russische woord "Voda" of het Poolse woord "Woda", dat betekent 'water'. Dit feit onderstreept opnieuw hoe belangrijk deze heerlijke alcohol in Rusland is. Boris Jeltsin, die ooit van 1991 tot 1999 de eerste president van de Russische federatie was, gaf toestemming voor de productie van Wodka. Boris Yeltsin Vodka is uitgegroeid tot een internationaal merk van meer dan 15 miljoen flessen per jaar.

Maak ook kennis met de overige Vodka van Jelzin

Meer informatie
Categorie Flavoured Vodka
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 17%
Merk Jelzin
Land Frankrijk
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Jelzin Cherry Vodka 0,70LTR
Uw waardering