Hayman's Royal Dock Navy Gin 0,70LTR

Hayman's Royal Dock Navy Gin 0,70LTR

Nolet Silver Dry 0,70LTR

Nolet Silver Dry 0,70LTR

Jinzu British Gin 0,70LTR

Jinzu Britih Gin is een schotse gin die in Japan geïnspireerd is. De gin is ontworpen door Bartender Dee Davies voor de Diageo’s Show Your-Spirite Competitie in 2013, hij wint deze competitie.
Normale prijs € 34,95 Speciale prijs € 32,45
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170187

Jinzu Britih Gin is een schotse gin die in Japan geïnspireerd is. De gin is ontworpen door Bartender Dee Davies voor de Diageo’s Show Your-Spirite Competitie in 2013, hij wint deze competitie. De gin is een prima voorbeeld van ‘’East meets West’’, de traditionele gin heeft botanische producten die aansluiten bij kersenbloesem, hierdoor is de gin onderscheidend met een echt gevoel van plaats. Het is een progressieve gin, de gin is gericht op de jeneverbes met een steker korianderzaadkruid, de gin is een goede combinatie tussen traditioneel en avontuurlijk. 

Jinzu Gin

Jinzu gin is een eigenaardige gin onder de gin's. Deze drank is ontwikkeld door Dee Davies, een Britse vrouw die achter de bar stond. Ze werd tijdens haar reis naar Japan geïnspireerd door de sake smaak, zo begon het experimenteren. Ze kreeg de kans om haar eigen gin te produceren, en die greep ze met beide handen aan. In 2013 won ze diverse bartender wedstrijden en ging haar passie voor het produceren van drank hand in hand. Het resultaat is een Britse gin met delicate smaken van kersenbloesem, yuzu vruchten en Japanse sake. De smaak is vol en heeft een bloemig karakter. Heerlijk om "on the rocks" te drinken, of te mixen met een tonic.

Maak ook kennis met de overige dranken van Jinzu Gin

Meer informatie
Categorie Fleurig & Floraal
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 41%
Merk Jinzu
Land Verenigd Koninkrijk
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Jinzu British Gin 0,70LTR
Uw waardering