Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Jopen Koyt Bier 0,75LTR

5/5.0 (1 reviews)
Jopen Koyt Bier is in de smaak vol zoet met tonen van amandel en karamel. Het gebrande mout is in evenwichtig met een lichte fruitigheid van kers.
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Jopen Koyt Bier 0,75LTR 

Jopen Koyt Bier is in de smaak vol zoet met tonen van amandel en karamel. Het gebrande mout is in evenwichtig met een lichte fruitigheid van kers.

TIP: Erg lekker in combinatie met een kaasplankje en gerechten met zoete aardappel! 

Jopen

De kwaliteiten van het Haarlemse bier reikte ver over de landgrenzen: in de 15e eeuw was Haarlemsche Koyt het meest gedronken bier in Antwerpen. Maar aan iedere roem komt een einde, en in 1916 sloot de laatste Haarlemse brouwerij haar poorten.

In 2010 werd met de opening van de Jopenkerk Haarlem de Haarlemse brouwerstraditie in ere hersteld. De Vestekerk/Jacobskerk werd verbouwd tot een brouwerij, grand café en restaurant en omgedoopt tot de Jopenkerk Haarlem. Het brouwproces is te bezichtigen onder het genot van een Jopenbiertje en een hapje. 

Meer informatie
Soort Donker
Merk Jopen
Land Nederland
Artikelnummer 20170847
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Lekker
Dit is een lekker biertje! Echt een toppertje dit.
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op