Jose Cuervo Especial Gold 0,70LTR

Jose Cuervo Especial Gold 0,70LTR

Jose Cuervo Especial Silver 0,70LTR

Jose Cuervo Especial Silver 0,70LTR

Jose Cuervo Especial Gold 1LTR

Jose Cuervo Especial Gold wordt gemaakt van agaves. Hiervan wordt enkel het hart gebruikt, die vervolgens 48 uur gestoom en geperst worden. Hierna ondergaat het sap een gisting en een dubbele distillatie. De smaak is een beetje zoetig met toch stevige tonen van hout en vanille.
€ 17,45
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20171142

Jose Cuervo Especial Gold 1LTR

Jose Cuervo Especial Gold wordt gemaakt van agaves. Hiervan wordt enkel het hart gebruikt, die vervolgens 48 uur gestoomd en geperst worden. Hierna ondergaat het sap een gisting en een dubbele distillatie. De smaak is een beetje zoetig met toch stevige tonen van hout en vanille. 

TIP: Erg lekker in combinatie met verschillende gerechten of tapas!

Cuervo 

Heritage, prestige & traditie zijn de drie woorden die in het familiewapen staan voor 250 jaar leiderschap in de Tequila categorie. Cuervo maakte de allereerste Tequila en opende daarmee de deur voor alle anderen! Cuervo heeft continu nieuwe technieken ontwikkeld om de kwaliteit van het product te verbeteren; innovaties die gevolgd werden door alle andere tequila producenten. Vanuit een bescheiden begin met een klein stukje land in 1758, groeide Jose Cuervo uit tot de nummer één tequila ter wereld.

Meer informatie
Categorie Tequila
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 38%
Merk Jose Cuervo
Land Mexico
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Jose Cuervo Especial Gold 1LTR
Uw waardering