Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Joustra Babbelaar Likorette 0,70LTR

(0 reviews)
Joustra Babbelaar Likorette heeft een heerlijke zoete smaak van roomboterbabbelaar met een vleugje toffee. Anders gezegd, echt even een geniet momentje!
  • Koop 6 voor
    € 11,80
  • Koop 12 voor
    € 11,50
  • Koop 18 voor
    € 11,30
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Joustra Babbelaar Likorette 0,70LTR

Joustra Babbelaar Likorette heeft een heerlijke zoete smaak van roomboterbabbelaar met een vleugje toffee. Anders gezegd, echt even een geniet momentje! Proef zelf deze heerlijke Nederlandse likeur

Ambachtelijke Zoetheid; perfect voor desserts

Gemaakt met ambachtelijke zorg en aandacht, brengt Joustra Babbelaar Likorette de zoetheid van de traditionele babbelaars tot leven. Een eerbetoon aan vakmanschap en authenticiteit. Elke druppel van deze likorette omarmt je smaakpapillen met delicate zoete tonen. De smaak is een perfecte balans tussen suikerachtige zaligheid en een vleugje karamel. Joustra Babbelaar Likorette is niet alleen een drankje; het is ook een heerlijk ingrediënt om desserts op te fleuren. Voeg een scheutje toe aan koffie, ijs of gebak voor een extra zoete twist.

Nederlandse Babbelaars

Nederlandse babbelaars zijn traditionele snoepjes die hun oorsprong hebben in Nederland. Deze snoepjes hebben een kenmerkende zoete smaak en zijn vaak gemaakt van ingrediënten zoals suiker, boter, en glucosestroop. Ze worden gekenmerkt door hun harde textuur en zijn vaak doorspekt met de smaak van boter en karamel. De naam "babbelaar" komt van het Nederlandse werkwoord "babbelen", wat "zachtjes praten" betekent. Deze naam weerspiegelt mogelijk het geluid dat de snoepjes maken wanneer ze in de mond worden genoten.

Joustra 

In 1645 begon Hendrik Beerenburg aan de Stroomarkt 9 te Amsterdam een ‘groothandel in kruiden en het verpakken van deze’. De schippers op de skûtsjes kochten deze pakketjes en lieten ze trekken op jenever of brandewijn. Het aftreksel kreeg de naam van de ontdekker ‘Beerenburg’ en werd gebruikt als medicijn. In 1864 is Anjenette Joustra, nadat haar man op veel te jonge leeftijd is overleden, aan het Kleinzand begonnen met het maken van o.a. Beerenburg. Zij deed dit met de kruiden én het receptuur van Hendrik Beerenburg. Nu, 150 jaar later, maakt haar achter, achter, achter kleindochter nog steeds haar Beerenburg met zijn kruiden.

Ontdek ook de overige dranken van Joustra.

Meer informatie
Soort Mix
Merk Joustra
Land Nederland
Artikelnummer 20171017F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op