Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Joustra Speculaaslikeur 0,70LTR

5/5.0 (1 reviews)
Joustra Speculaaslikeur is een heerlijke halfzoete kruidenlikeur op basis van Beerinnenburg. Dat is Beerenburg met stroop, honing en een vleugje kaneel.
  • Koop 6 voor
    € 11,90
  • Koop 12 voor
    € 11,60
  • Koop 18 voor
    € 11,45
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Joustra Speculaaslikeur 0,70LTR 

Joustra Speculaaslikeur is een heerlijke halfzoete kruidenlikeur op basis van Beerinnenburg. Dat is Beerenburg met stroop, honing en een vleugje kaneel. Deze feestelijke likeur, vakkundig samengesteld door Joustra, is een eerbetoon aan de geliefde Nederlandse speculaaskruiden en biedt een onweerstaanbare traktatie voor de zintuigen.

Nederlandse Traditie

Joustra Speculaaslikeur omarmt de rijke Nederlandse traditie van speculaas, een kruidenmengsel dat synoniem is met warmte en gezelligheid. De harmonieuze mix van speculaaskruiden, waaronder kaneel, nootmuskaat en kruidnagel, creëert een kruidige verwennerij die doet denken aan de smaak van versgebakken speculaas. Joustra Speculaaslikeur heeft een zachte en romige textuur die moeiteloos over de tong glijdt, waardoor elke slok een genot wordt voor de smaakpapillen.

Perfect voor Gelegenheden

Of het nu kerst is, een verjaardag of gewoon een gezellig samenzijn, Joustra Speculaaslikeur voegt een feestelijk tintje toe aan elke gelegenheid. Serveer het puur, met ijs of als ingrediënt in verrassende cocktails.

Joustra 

In 1645 begon Hendrik Beerenburg aan de Stroomarkt 9 te Amsterdam een ‘groothandel in kruiden en het verpakken van deze’. De schippers op de skûtsjes kochten deze pakketjes en lieten ze trekken op jenever of brandewijn. Het aftreksel kreeg de naam van de ontdekker ‘Beerenburg’ en werd gebruikt als medicijn. In 1864 is Anjenette Joustra, nadat haar man op veel te jonge leeftijd is overleden, aan het Kleinzand begonnen met het maken van o.a. Beerenburg. Zij deed dit met de kruiden én het receptuur van Hendrik Beerenburg. Nu, 150 jaar later, maakt haar achter, achter, achter kleindochter nog steeds haar Beerenburg met zijn kruiden.

Ontdek ook de overige dranken van Joustra.

Meer informatie
Soort Mix
Merk Joustra
Land Nederland
Artikelnummer 20171040F
Reviews
Lekker veel speculaas!
Echt een lekkere likeur! Dit is een aanrader voor mensen die van speculaas houden.
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op