Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Kleiner Feigling 0,50LTR

5/5.0 (1 reviews)
De Kleiner Feigling is een likeur met de smaak van vijgen die is gemaakt op de basis van wodka. Door de toevoeging van vijgen heeft de likeur een ietwat frisse en zoete smaak. Op feestjes en partijen is de Kleiner Feigling mede door zijn handige fles een welgeziene gast.
minus plus
  • Koop 6 voor € 9,75
  • Koop 12 voor € 9,45
  • Koop 18 voor € 9,30
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Feigling

Kleiner Feigling is een Duitse likeur die bekend staat om zijn heerlijke vijgensmaak. De Kleiner Feigling is een likeur met de smaak van vijgen die is gemaakt op de basis van vodka. Door de toevoeging van vijgen heeft de likeur een ietwat frisse en zoete smaak. Op feestjes en partijen is de Kleiner Feigling mede door zijn handige fles een welgeziene gast.

Populaire shot Kleiner Feigling

Kleiner Feigling is geliefd als shot in veel landen. Het is vaak een populaire keuze voor feestjes en wordt vaak in één teug genomen. Kleiner Feigling wordt meestal verkocht in kleine vierkante flesjes met een kenmerkende groene kleur. De flesjes hebben vaak grappige en kleurrijke etiketten, wat bijdraagt aan de herkenbaarheid van het merk. De flesjes zijn los te koop of in een doos van 12 stuks of 30 stuks.

Feigling smaken

In 1992 zag Kleiner Feigling het levenslicht in de sterke drankwereld. Dit gebeurde in Eckernförde, als onderdeel van het familiebedrijf Waldemar Behn. De Kleiner Feigling is een van de populairste en bekendste Duitse party dranken. Sinds 1 juli 2013 worden er meerdere smaken van Kleiner Feigling verkocht onder de naam ‘’Feigling’s Fancy Flavours’’ hieronder vallen de smaken American Popcorn, Bubble gum, Peanut Flips, Coco Biscuit, Luxus Liquorice en Apple Strudel. In de loop der jaren worden er nog steeds nieuwe smaken toegevoegd.

Feigling drank

Het bedrijf Waldemar Behn bestaat sinds 1892 en is opgericht door Waldemar Behn, de zoon van een Hamburgs brouwer. Waldemar Behn begon met het verkopen van het bier dat zijn vader had gekocht, dit verkocht hij aan arbeidskrachten bij het Kielerkanaal. Korte tijd later begon hij met het verkopen aan de horeca en bereidde hij zijn assortiment uit met alcoholvrije dranken en sterke dranken uit eigen productie waaronder deze Kleiner Feigling.

Maak ook kennis met de overige dranken van Feigling.

Meer informatie
Soort Flavoured Vodka
Merk Feigling
Land Duitsland
Artikelnummer 20170797F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
star star star star star
Topper tijdens de wintersport vakantie
De smaak van dit drankje is zo lekker en zoet. Proost en geniet ervan!
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op