Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Legend of Kremlin Vodka 0,70LTR

5/5.0 (1 reviews)

De Legend of Kremlin Vodka wordt gedestilleerd met lokale korrels en zacht water uit nabijgelegen artesische putten. De zorgvuldige zorgen en aandacht voor detail maken van deze wodka een superieur Russisch product.

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Legend of Kremlin Vodka 0,70LTR

De Legend of Kremlin Vodka wordt gedestilleerd met lokale korrels en zacht water uit nabijgelegen artesische putten. De zorgvuldige zorgen en aandacht voor detail maken van deze wodka een superieur Russisch product. Het is een wodka van de aller hoogste kwaliteit. De wodka wordt gemaakt in koperen vaten die een vijfdelig destillatieproces ondergaan. Het resultaat is een heerlijke wodka met notities van peperige aroma’s. De afdronk is kruidig en de wodka heeft een droge volle smaak. 

Zuivere Russische Ingrediënten

Legend of Kremlin wordt vervaardigd met de fijnste Russische tarwe en zuiver water uit artesische bronnen. Dit resulteert in een vodka van uitzonderlijke kwaliteit en zuiverheid. Gehuisvest in een iconische fles die de Russische architectonische stijl weerspiegelt, is Legend of Kremlin niet alleen een drank, maar ook een kunstwerk op zichzelf.

Kremlin Vodka

In de 15e eeuw, zo gaat de legende, was het de toegewijde monnik Isidor die de allereerste wodka vervaardigde op het terrein waar nu het imposante Kremlin staat - het Chodov-klooster. Dit intrigerende verhaal werd zelfs als bewijs gebruikt in een internationale arbitragezaak die draaide om de oorsprong van Russische wodka. Legend of Kremlin neemt je mee terug naar de bakermat van de ware wodka-tradities. Het weeft de rijke geschiedenis van Rusland samen met zuivere vakmanschap en brengt een eerbetoon aan de tijdloze kunst van wodka maken. Elke slok van Legend of Kremlin Vodka is doordrenkt met de erfenis van het Kremlin, waardoor je een unieke en authentieke smaakervaring beleeft die diep geworteld is in de Russische cultuur. 

Maak ook kennis met de overige dranken van Kremlin

Meer informatie
Soort Premium Vodka
Merk Kremlin
Land Rusland
Artikelnummer 20170315G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
star star star star star
Puur het lekkerst!
Puur het lekkerst!
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op