Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

La Chouffe Blond 0,75LTR

5/5.0 (1 reviews)
La Chouffe Blond is een aangename en fruitige bier dat zowel op fles als in het vat hergist. De bier is met koriander gekruid en heeft een lichte hopsmaak.
minus plus
  • Koop 6 voor € 6,25
  • Koop 12 voor € 6,15
  • Koop 18 voor € 5,95
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

La Chouffe Blond 0,75LTR

La Chouffe Blond, gepresenteerd in een royale 0,75-liter fles, is een Belgisch bier dat staat voor brouwersmeesterschap en karakter. Dit bier, gebrouwen door Brasserie d'Achouffe, omarmt de rijke Belgische traditie en levert een unieke en verfrissende bierervaring. De bier is met koriander gekruid en heeft een lichte hopsmaak. 

La Chouffe Blond zacht en culinair genieten

La Chouffe Blond wordt gewaardeerd om zijn zachte moutigheid. De gebruikte mouten creëren een subtiele zoetheid die mooi in balans is met de fruitige esters en de lichte kruidigheid van de Belgische gist. TIP: La Chouffe Blond is heerlijk te combineren met tonijn of varkenshaas! 

Smaakvol blond bier

Een blond is een bier met een goudgele kleur. In principe is een blond bier van hoge gisting, blonde bieren van lage gisting worden pils of dort genoemd. De smaak van een blond bier is over het algemeen soepel. De lichte mouten hebben meestal niet zo'n uitgesproken smaak, zodat hop en gist de boventoon voeren. Met name Belgische blonde bieren kunnen door de gebruikte gisten een fruitig boeket hebben.

Bier met Gouden Karakter

La Chouffe Blond onderscheidt zich door zijn gouden kleur en helder karakter. Dit Belgian Strong Pale Ale staat bekend om zijn evenwichtige mix van moutige zoetheid en verfrissende hopbitterheid. Het blond bier heeft een fruitig aroma, vaak met hints van citrus en perzik. Deze fruitige tonen voegen een speelse dimensie toe aan het smaakprofiel, waardoor het bier zowel verkwikkend als complex is.

Brouwerij Duvel Moortgat 

Duvel wordt gemaakt in brouwerij Moortgat dat opgericht is in 1871 door Jan-Leonard Moortgat en zijn vrouw Maria de Bock. Oorspronkelijk kreeg het bier de naam Victory Ale. Schoenmaker Van De Wouver omschreef het bier als 'een echte Duvel". In 1923 werd het bier onder deze naam op de markt gebracht. De uitdagende naam van dit bier zette heel veel mensen aan het denken in het Katholiek Vlaanderen. De productie begon traag, maar in de jaren '70 kreeg het bier dankzij een sterke marketing strategie meer succes. Sindsdien is Duvel bier niet meer weg te denken.

Ontdek ook de overige bieren van Duvel.

Meer informatie
Soort Blond
Merk La Chouffe
Land België
Artikelnummer 20170877F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
star star star star star
Lekker
Echt een lekker biertje! Leuk voor een avond met de vriendengroep.
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op