Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

La Trappe Witte Trappist 0,75LTR

5/5.0 (1 reviews)
La Trappe Witte Trappist is de enige witte trapistenbier met een lichte nagisting op fles. In de neus is een fruitig, bloemig en kruidig aroma waar te nemen. De Witte Trappist is een lekker fris bier en smaakt lichtzurig.
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

La Trappe Witte Trappist 0,75LTR

La Trappe Witte Trappist is de enige witte trapistenbier met een lichte nagisting op fles. In de neus is een fruitig, bloemig en kruidig aroma waar te nemen. De Witte Trappist is een lekker fris bier en smaakt lichtzurig.

TIP: Schenk deze bier koud en geniet ervan op een heerlijke zomerdag! 

De Koningshoeven 

La Trappe Trappistenbier wordt sinds 1884 gebrouwen door Bierbrouwerij de Koningshoeven op het terrein van de Cisterciënzerabdij Onze Lieve Vrouw van Koningshoeven. Bierbrouwerij de Koningshoeven is één van de weinige Trappistenbrouwerijen ter wereld die het logo ‘Authentic Trappist Product’ mag voeren. De beste waarborg voor authenticiteit, receptuur, traditie en kwaliteit. Bier is pas Trappistenbier als het wordt gebrouwen binnen de muren van een Trappistenabdij, onder toezicht van monniken en er een gedeelte van de opbrengst naar goede doelen gaat. 

Meer informatie
Soort Witbier
Merk La Trappe
Land Nederland
Artikelnummer 20170862
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
star star star star star
Gek op witbier
Ik ben gek op witbier en deze smaakt heerlijk in de zon op een terrasje!
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op