Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Leffe Royale Mapuche 0,75LTR

(0 reviews)
Leffe Royale Mapuche is een smaakvolle bier. Deze volle smaak komt door de Mapuche hop, exclusief geteeld voor Leffe. Een heerlijke bitterheid en kruidigheid typeren de smaak.
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Leffe Royale Mapuche 0,75LTR

Leffe Royale Mapuche is een smaakvolle bier. Deze volle smaak komt door de Mapuche hop, exclusief geteeld voor Leffe. Een heerlijke bitterheid en kruidigheid typeren de smaak.

TIP: Iemand heerlijk laten verassen? Leffe Royale Mapuche is ook erg leuk om te geven! 

Leffe brouwerij 

De Leffe brouwerij kent zijn oorsprong in 1240. Echter tijdens de periode van Karel de Stoute werd de abdij en de brouwerij volledig vernield. In 1466 werd de brouwerij verpacht aan een leek, om de schulden van de abdij te kunnen betalen. De abdij ging helemaal ten onder in 1796 wanneer de abdij werd opgeheven door de Franse Republikeinen. 

Vanaf 1977 kreeg Albert Lootvoet financiële steun van Artois en werd de productie verplaatst naar Mont-Saint-Guibert. Zo werd het Leffe bier eigendom van Interbrew en later Inbev, doch het bier wordt nog steeds gebrouwen in nauwe samenwerking met de paters van de abdij.

Meer informatie
Soort Amber
Merk Leffe
Land België
Artikelnummer 20170866
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op