Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Levertijd en verzendkosten

Levertijd & Verzendkosten


Levertijd

Wij doen zorgvuldig ons best uw bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Wij leveren in Nederland, België en Duitsland. Bestellingen die op werkdagen vóór 16.00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Wij streven ernaar om binnen 1-3 werkdagen na ontvangst van de bestelling uw order bij u aan te bieden. Lukt het ons niet om binnen 1-3 werkdagen te leveren, dan nemen wij z.s.m. contact op met u om een leverdatum af te stemmen. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Bezorgbijdrage en Gratis bezorging (Gratis bezorgd vanaf 12 flessen of € 95,-)

Wij bezorgen gratis in Nederland, België en Duitsland bij afname vanaf 12 flessen of bij besteding vanaf € 95,-. Bij een 'kleinere' bestelling rekenen wij € 6,95 bezorgkosten.

Drie webshops, één bestelling (Simpel & Voordelig)

Naast Budgetdranken.nl kunt u ook shoppen bij Budgetwijnen.nl en Drankgeschenken.nl. En om het u zo simpel en voordelig mogelijk te maken kunt u alles in één keer afrekenen. Dit scheelt u verzendkosten. Zo betaalt u nooit teveel en hoeft u niet bij meerdere webshops te bestellen.

Voor bezorging buiten deze landen gelden andere voorwaarden. Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice voor meer informatie over tarieven. Bestellingen worden door de pakketdienst of transporteur naar het door u opgegeven adres in binnen- en buitenland verzonden. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Wij kunnen het moment van aflevering niet 100% garanderen.

 

Proost | Cheers | Sante | Zum Wohl | Cin Cin | Vashe Zdoróvje | Salud