Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Licor 43 Cuarenta Y Tres 0,70LTR

4.8/5.0 (4 reviews)

Licor 43 Cuarenta Y Tress is een Spaanse likeur met een uitgesproken zoete vanillesmaak. Deze Licor 43 Cuarenta Y Tress is verkrijgbaar in meer dan 60 landen en is een van de meest populaire likeuren in Spanje. 

minus plus
  • Koop 6 voor € 17,80
  • Koop 12 voor € 17,20
  • Koop 18 voor € 16,90
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Licor 43 Cuarenta Y Tres 0,70LTR

Licor 43 Cuarenta Y Tress is een Spaanse likeur met een uitgesproken zoete vanillesmaak. Deze Licor 43 Cuarenta Y Tress is verkrijgbaar in meer dan 60 landen en is een van de meest populaire likeuren in Spanje. De naam Licor 43 komt van de 43 ingrediënten die zijn gebruikt om de likeur te maken. 

Licor 43 puur of in de mix

Licor 43 kan op verschillende manieren worden genoten. Het kan puur worden geserveerd als een digestief, over ijs om de zoetheid te accentueren, of worden gebruikt in diverse cocktails. Populaire drankjes zoals de "Cuarenta y Tres Martini," de "Carajillo" (Spaanse koffie met Licor 43), en zelfs eenvoudige mixdrankjes met frisdrank worden vaak met deze likeur gemaakt. De Licor 43 Cuarenta Y Tress heeft een alcoholpercentage van 31%.

Geheime ingrediënten Licor 43

Alleen het mengsel van geheime ingrediënten is niet genoeg voor de productie van Licor 43. Het vereist ook knowhow, het recept van de Zamora-familie, perfecte timing en de juiste temperaturen. Het maken van een Licor 43 begint met de selectie van de kenmerkende plantenextracten en citrusvruchten. Begin dan met het macereren van de ingrediënten in een mengsel van water en alcohol. Vervolgens worden de ingrediënten in de juiste verhoudingen gedaan en blijft de drank achter in roestvrijstalen containers. De likeur wordt bewaard in een koelcel op ongeveer -5 graden Celsius, waardoor een perfecte en vlotte verbinding ontstaat. Vervolgens gaat de vloeistof door het microfilter om de laatste kleine deeltjes te verwijderen en de vertrouwde gouden kleur te creëren.

Groot Formaat, Grote Vreugde

Een feestje? Met een inhoud van 1 liter biedt Licor 43 je meer dan genoeg om van te genieten tijdens feesten en speciale gelegenheden. Dit royale formaat zorgt ervoor dat je nooit zonder deze heerlijke drank komt te zitten.

Licor 43

Licor 43 vindt zijn oorsprong in Spanje, waar het wordt geproduceerd in Cartagena, een stad aan de Middellandse Zee. De likeur heeft een geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd, en de naam "Cuarenta y Tres" verwijst naar de 43 verschillende ingrediënten die in het recept worden gebruikt.Het exacte recept en de lijst van de 43 ingrediënten zijn streng geheim gehouden. Enkele bekende ingrediënten zijn vanille, sinaasappel, citrusvruchten en aromatische kruiden. Het geheimzinnige karakter draagt bij aan de aantrekkingskracht van de likeur. 

Ontdek ook de overige likeuren van Licor 43.

Meer informatie
Soort Mix
Merk Licor 43
Land Spanje
Artikelnummer 20170546F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
star star star star star
heerlijk
Dit is een heerlijke likeur! Heel lekker met Sprite of met Cola.
star star star star star
Licor 43 is onze favoriet
Wat een heerlijk likeurtje is dit. De zomer komt je tegemoet. En ook nog eens super voordelig!
star star star star star
bekende drank
bekend en geroemd, niet voor niets. Heerlijk met sinaasappelsap!
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op