Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Licor de La Vainilla 0,70LTR

(0 reviews)

De Licor de la Vainilla is een heerlijke goudgele likeur. De likeur heeft de volle smaak van vanille. De likeur is heerlijk puur te drinken in combinatie met ijs. Ook kan de likeur prima gemixt geworden met uw favoriete cocktail. De rijke en volle smaak van deze likeur brengt temperament en passie samen! De likeur heeft een alcoholpercentage van 31%. 

  • Koop 6 voor
    € 12,45
  • Koop 12 voor
    € 12,15
  • Koop 18 voor
    € 12,00
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Licor de la Vainilla 70 CL

De Licor de la Vainilla is een heerlijke goudgele likeur. De Nederlandse likeur heeft de volle smaak van vanille. De likeur is heerlijk puur te drinken in combinatie met ijs. Ook kan de likeur prima gemixt geworden met uw favoriete cocktail. De rijke en volle smaak van deze likeur brengt temperament en passie samen! De likeur heeft een alcoholpercentage van 31%. Ontdek de Zwoele Smaak van Licor de La Vainilla!

Gemaakt met Echte Vanillebonen

Licor de La Vainilla wordt vervaardigd met echte vanillebonen, waardoor de likeur een diepe en natuurlijke vanillesmaak heeft. Licor de La Vainilla kenmerkt zich door zijn volle en romige textuur, wat het ideaal maakt voor zowel puur genieten als mixen in cocktails.

Licor de la Vainilla puur of in de mix

Of je nu van een klassieke vanillemartini houdt of een unieke twist wilt geven aan je favoriete drankjes, Licor de La Vainilla voegt een exotische toets toe aan diverse cocktails. De likeur is ook perfect puur te drinken, serveer met ijsblokjes en geniet! Met zijn amberkleurige tint en verleidelijke aroma's is Licor de La Vainilla niet alleen een smaakvolle toevoeging aan je drankenkast, maar ook een visueel genot.

Meer informatie
Soort Mix
Merk Licor de La
Land Nederland
Artikelnummer 20170551G
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op