Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

AFTER SHOCK

2 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 18,20 Normale prijs € 20,05
Speciale prijs € 19,65 Normale prijs € 21,80

After Shock Likeur

After Shock Likeur is een speciale feestdrank van Jim Beam. Deze likeur is zowel op zichzelf als shotje te drinken, maar kan ook goed gemixt worden met andere dranken of kan als een cocktail worden geschonken. De likeurlijn After Shock wordt sinds 1997 verkocht door Jim Beam en wordt vervaardigd in Canada. After Shock is geïmporteerd uit Schotland (als importeur van After Shock) en is een nieuw concept in likeuren met sterke drank in de vorm van schnaps. De combinatie van warme en koele kaneelaroma’s (de ongebruikelijke smaakbeleving) maakt het de grootste shooter-drank in het Verenigd Koninkrijk. Eén shot start een intense smaaksensatie in de mond en zet de smaakpapillen in vuur en vlam!

After Shock Red

After Shock Red is de kaneelvariant van de lijn die door Jim Beam werd geïntroduceerd om een passend feestdrankje aan hun assortiment toe te voegen. Een idee dat goed uitpakte, vooral in het Verenigd Koninkrijk is deze likeur erg populair. De kaneelsmaak begeleidt het algemene aroma van de drank en de afdronk, die een zoete maar subtiele smaak op de tong achterlaat. Door zijn felrode kleur is de likeur perfect geschikt om puur van te genieten, maar ook om cocktails qua kleur en smaak mee op te fleuren.

After Shock Blue

After Shock Blue heeft een frisse heldere mint smaak en wordt geproduceerd in Canada door Jim Beam Brands. Deze heerlijke likeur is tevens geschikt om als shotje te drinken.

After Shock Likeur online bestellen bij Budgetdranken.nl

Budgetdranken.nl heeft een uitgebreid assortiment met verschillende merken van likeuren uit binnen- en buitenland. Bekijk ons volledige assortiment en laat u verrassen door de overheerlijke smaken van bijvoorbeeld een After Shot Likeur.

Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Onze medewerkers staan voor u klaar. Zowel telefonisch als per e-mail.