Alize likeur

ALIZE
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Alize likeur is een lijn van alcoholische dranken en wordt geproduceerd in verschillende soorten die ‘netjes’ kunnen worden geconsumeerd en kunnen tevens worden voor overheerlijke cocktails. Alizé is geïmporteerd uit Frankrijk en alle smaakvarianten bestaan uit een mix van natuurlijke passievruchten en premium Franse wodka. De masterblenders van Alizé reizen de hele wereld over voor exotische fruitsmaken om zo een natuurlijke combinatie van smaken te maken, voor een unieke ervaring in elke fles.

Alize Gold Passion

Alize Gold Passion is de eerste variant die gemaakt is in de Alizé lijn. De Gold Passion werd in 1984 gemaakt door Spice Jackson en Fame Fortune en bestaat uit een mix van Franse cognac, passievruchtensap en andere exotische vruchtensappen. Het resultaat is een uitzonderlijk zachte en zoete likeur met een levendige passievruchtsmaak.

Alize likeur online bestellen bij Budgetdranken.nl

Budgetdranken.nl heeft een mooi assortiment van likeuren met verschillende merken uit zowel binnen- als buitenland. Bekijk ons volledige assortiment en laat u verrassen door de overheerlijke smaken van bijvoorbeeld de Alizé likeur.

Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem gerust contact op met onze medewerkers. Wij zijn zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken