Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

AMARULA

2 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 17,25
Normale prijs € 18,90
Speciale prijs € 13,45
Normale prijs € 14,80

Amarula Cream Likeur

Amarula Cream Likeur is een inheemse drank afkomstig uit Afrika gemaakt van de Marula vrucht. Deze vrucht rijpt van half januari tot half maart waardoor hij zijn kenmerkende smaak en rijke gele kleur krijgt. Zodra het rijpe Marula-fruit is verzameld, worden de pitten verwijderd en wordt het vruchtvlees van de schil gescheiden voordat het wordt gefermenteerd onder omstandigheden die vergelijkbaar zijn met het maken van wijn. Na de fermentatie wordt de Marula wijn gedistilleerd in koperen potten. Na twee jaar rijping is de laatste stap in de creatie van Amarula Cream het mengen van de likeur met de beste, verse room tot een zachte consistentie. Het proces van het opromen is van de hoogste standaard en dit resulteert in een roomproduct dat heerlijk zacht en rijk is. Amarula Cream bevat een alcoholpercentage van 17%.

Amarula Cream Likeur online bestellen bij Budgetdranken.nl

Budgetdranken.nl heeft een mooi assortiment met verschillende merken likeuren uit binnen- en buitenland. Bekijk ons volledige assortiment van producten van over de hele wereld. Laat u verrassen door de overheerlijke smaken van bijvoorbeeld een Amarula Cream likeur.

Heeft nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zijn telefonisch en per mail bereikbaar.