Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

APEROL

3 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 20,05 Normale prijs € 22,20
Speciale prijs € 13,90 Normale prijs € 15,40

Aperol Likeur

Aperol is een feloranje drankje dat vaak geserveerd wordt met Prosecco en bruisend water. Ook wel bekend als de Aperol Spritz. Aperol is een creatie van de broers Luigi en Silvio Barbieri. Zij erfden in 1912 een likeurbedrijf van hun vader Giuseppe. Het prachtige resultaat van Aperol is het resultaat van 7 jaar experimenteren met veel toewijding en hard werken. De lancering vond plaats in 1919 en vond plaats op de Pedua International Fair. Hoewel het drankje toen al werd geïntroduceerd werd het pas na de Tweede Wereldoorlog écht populair. Tegenwoordig wordt tegenwoordig door Campari geproduceerd.

Aperol Likeur als aperitief

Aperol is het perfecte aperitief met zijn feloranje kleur en zijn unieke bitterzoete smaak bestaande uit een combinatie van sinaasappels, planten en kruiden. Dit samen zorgt voor een perfect gebalanceerd eindresultaat. De afdronk is lang, met een aangename kruidige toets en heeft een typisch bittere nasmaak. Aperol is licht alcoholisch en heeft een alcoholpercentage van 11%.

Aperol Likeur online bestellen bij Budgetdranken.nl

Budgetdranken.nl heeft een bijzonder assortiment met verschillende likeuren uit binnen- en buitenland. Bekijk ons volledige assortiment en laat u verrassen door de overheerlijke smaken van bijvoorbeeld een Aperol likeur.

Indien u nog vragen heeft of als er onduidelijkheden zijn, neem dan gerust telefonisch of via de mail contact op met onze medewerkers.