Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

CHOUFFE

2 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 17,95 Normale prijs € 19,75
Speciale prijs € 18,30 Normale prijs € 20,10

De Jeneverstokerij Rubbens werd in 1817 gesticht te Zele, Oost-Vlaanderen, de bakermat van de jenever. Aanvankelijk begonnen als landbouwbedrijf werd er vlug overgegaan naar het stoken van jenever op basis van graan en mout. In 1872 werden er, onder de leiding van Charles Rubbens, nieuwe gebouwen opgetrokken naast de vandaag nog bestaande hoge ronde schouw. In 1911 wordt de stokerij overgenomen door de gebroeders Jean en Benoit Rubbens. Het bedrijf kende een eerste bloei door de produktie van de alom gekende ‘jenever Vieux-Système’. Het produktiegamma nam uitbreiding en de produktiecapaciteit werd sterk verhoogd.

Na de Tweede Wereldoorlog kwam het bedrijf onder leiding van Rubbens Elisabeth en Martha, dochters van Jean Rubbens, die samen met hun echtgenoten het bedrijf verder uibouwden. In 1976 lieten de zusters Rubbens de zaak over aan hun kinderen. Jaak Geerinck maakte van de stokerij een bloeiend bedrijf.

Chouffe online bestellen bij Budgetdranken.nl

Budgetdranken.nl heeft een bijzonder diep assortiment met verschillende merken uit binnen- en buitenland. Onze likeuren bieden wij aan in verschillende merken. Bekijk ons volledige assortiment en laat u verassen door de overheerlijke smaken van bijvoorbeeld een Chouffe likeur.

Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Onze medewerkers zijn telefonisch en per mail bereikbaar.