Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

FILLIERS

2 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 14,80 Normale prijs € 16,50
Speciale prijs € 14,80 Normale prijs € 16,50

Filliers: Belgische Traditie en Ambacht in Gedistilleerde Dranken

Filliers, een van België's meest gerenommeerde distilleerderijen, heeft een erfenis van vakmanschap en passie die teruggaat tot 1880. Sinds de oprichting heeft Filliers de wereld veroverd met zijn authentieke smaken en ambachtelijke benadering van gedistilleerde dranken.

De Geschiedenis van Filliers

Opgericht door Karel Lodewijk Filliers, begon de distilleerderij als een klein familiebedrijf in Bachte-Maria-Leerne, België. Door de eeuwen heen heeft Filliers zich ontwikkeld tot een symbool van Belgische trots en innovatie in de wereld van gedistilleerde dranken.

Ambachtelijke Kwaliteit van Filliers

Filliers staat bekend om zijn toewijding aan ambachtelijke kwaliteit en vakmanschap. Elke fles Filliers wordt met zorg samengesteld, waarbij alleen de fijnste ingrediënten worden gebruikt en traditionele methoden worden toegepast om een unieke en onderscheidende smaak te garanderen.

Filliers en Belgische Gastvrijheid

Filliers belichaamt de warmte en gastvrijheid van België. Of het nu gaat om het delen van een aperitief met vrienden of het vieren van speciale momenten met dierbaren, Filliers brengt mensen samen en creëert herinneringen die een leven lang meegaan.

Koop Filliers Online

Ben je klaar om de wereld van Filliers te ontdekken? Ontdek het volledige assortiment Filliers online en breng de Belgische traditie en ambacht naar je eigen huis. Met eenvoudige online bestelmogelijkheden kun je genieten van de unieke smaken van Filliers, waar je ook bent.

Filliers: Waar Traditie en Innovatie Samenkomen

Filliers is meer dan alleen een distilleerderij; het is een testament van de Belgische geest en toewijding aan excellentie. Laat Filliers je meenemen op een reis door de rijke smaken en tradities van België en ontdek waarom het de keuze is van kenners over de hele wereld.