Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

FRATELLO

1 product
Sorteer op
Speciale prijs € 16,90 Normale prijs € 18,40

Fratello

Distillerie Francoli, de producent van Fiorente Elderflower is gevestigd in Ghemme in het noorden van Italië en is opgericht door Luigi Francoli. Het bedrijf is nog steeds in het bezit van de familie. Het alom gerespecteerde familiebedrijf is één van de bekendste makers van de mooiste grappas en likeuren van Italië. In heel Italië groeien, door het zonnige klimaat en de vruchtbare bodem, veel wilde vlierstruiken. De bloemen van de vlier, de geurige vlierbloesem, worden gebruikt voor de likeur Fiorente Elderflower.

De vlierbloesem (elderflower) wordt geoogst op het meest aromatische moment. Vervolgens worden de geoogste vlierbloesems naar de Piemonte gebracht, de thuishaven van de Francolli distilleerderij. De experts van het familiebedrijf Francolli vermengen hier de vlierbloesem met verse muntblaadjes, citroenschil en alcohol om er vervolgens een heerlijke likeur van te maken. Fiorente Elderflower heeft een frisse kleur en is heerlijk bloemig, een perfecte likeur om te serveren met prosecco of in een cocktail.

Fratello online bestellen bij Budgetdranken.nl

Budgetdranken.nl heeft een bijzonder diep assortiment met verschillende merken uit binnen- en buitenland. Onze likeuren bieden wij aan in verschillende merken. Bekijk ons volledige assortiment en laat u verassen door de overheerlijke smaken van bijvoorbeeld een Fratello likeur. 

Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Onze medewerkers zijn telefonisch en per mail bereikbaar.