Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

MASSENEZ

6 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 34,75
Normale prijs € 38,75
Speciale prijs € 19,00
Normale prijs € 21,00
Speciale prijs € 19,00
Normale prijs € 21,00
Speciale prijs € 19,05
Normale prijs € 21,05
Speciale prijs € 20,35
Normale prijs € 22,55
Speciale prijs € 19,05
Normale prijs € 21,05

Massenez

Om in 1979 te reageren op een sterke groei, besloot Gabriel in 1979 om een nieuwe distilleerderij in Val de Villé te creëren. De laatste zal worden ingewijd door Paul Bocuse, een grote vriend en trouwe van de familie Massenez, en in de aanwezigheid van vele andere geweldige chef-koks van over de hele wereld. Dan komt de 4e generatie de distilleerderij binnen: in 1982, Manou Massenez, zal de dochter van Gabriel het werk van zijn vader in de export voortzetten en de groei van het familiemerk in meer dan 110 landen ontwikkelen! Haar vrouwelijk oog en haar zakelijk inzicht maakten het haar mogelijk om Massenez mee te nemen naar veel van de wereldcompetities die voorheen gereserveerd waren voor Cognacs, en om Massières Creams & Liqueurs te presenteren aan de grootste sommeliers en barmannen van over de hele wereld.

Wat betreft Manou's broer, Dominique Massenez, besloot hij in 1989 om het familiebedrijf te diversifiëren door te investeren in wijnbouwgronden in Chili.

Massenez online bestellen bij Budgetdranken.nl

Budgetdranken.nl heeft een bijzonder diep assortiment met verschillende merken uit binnen- en buitenland. Onze likeuren bieden wij aan in verschillende merken. Bekijk ons volledige assortiment en laat u verassen door de overheerlijke smaken van bijvoorbeeld een Massenez likeur.

Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Onze medewerkers zijn telefonisch en per mail bereikbaar.