Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Loopuyt 1772 Dry Gin 0,70LTR

(0 reviews)
Loopuyt 1772 Dry Gin is in de zomer van 2013 begonnen met de ontwikkeling van een gin. De uitgangspunten waren vanaf het begin duidelijk: alleen natuurlijke ingrediënten worden gebruikt voor de gin.
  • Koop 6 voor
    € 33,05
  • Koop 12 voor
    € 32,45
  • Koop 18 voor
    € 31,80
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Loopuyt 1772 Dry Gin 0,70LTR

De uitgangspunten voor de Loopuyt 1772 Dry Gin waren vanaf het begin duidelijk: alleen natuurlijke ingrediënten worden gebruikt voor de gin. De gin moet prima te mixen zijn met tonic, de gin moest zowel puur al in de mix fijne aroma’s bevatten. De gin heeft een toegankelijke verrassende smaak met een complex mengsel van kruiden, bloemen, zaden, bessen, vruchten en vruchtenschillen. De gin heeft een prima balans tussen geur en smaak. De gin bevat veel jeneverbessen.

Authentieke Botanicals

Loopuyt 1772 Dry Gin wordt gemaakt met een zorgvuldig geselecteerde mix van botanicals, waaronder jeneverbes, korianderzaad, citroenschil en engelwortel. Deze botanicals dragen bij aan de complexe smaak van de gin en zorgen voor een harmonieus samenspel van smaakelementen. De gin wordt vier keer gedistilleerd, wat bijdraagt aan zijn zuiverheid en verfijning. Hierdoor krijg je een gin met een zijdezachte textuur en een smaak die zowel verfrissend als evenwichtig is.

Perfect voor Cocktails

Loopuyt 1772 Dry Gin is niet alleen geschikt voor het maken van de perfecte Gin & Tonic, maar ook voor een breed scala aan klassieke en eigentijdse cocktails. De veelzijdigheid van deze gin maakt hem geliefd bij professionele mixologists en thuismixers.

Dry Gin

Zoals de naam al aangeeft, heeft dry gin een droge en schone smaak. Het heeft over het algemeen weinig tot geen toegevoegde suiker of zoetstoffen. Dry gin staat bekend om zijn eenvoud en wordt vaak gebruikt als basis voor klassieke gincocktails zoals de Gin & Tonic, Martini en Negroni. Dry gin kan op verschillende manieren worden gedistilleerd, maar het wordt vaak minstens twee keer gedistilleerd om een hoge zuiverheid en helderheid te bereiken. Dry gin is wereldwijd populair en wordt in veel landen geproduceerd.

Loopuyt Gin

Loopuyt 1772 Dry Gin vindt zijn oorsprong in het jaar 1772, toen de Nederlandse distilleerder Johannes Loopuyt begon met het distilleren van gin. Het merk Loopuyt is sindsdien synoniem geworden met hoogwaardige en ambachtelijke gin. De gin distilleert zijn twaalf ‘botanicals’ – kruiden, zaden, bessen en schillen – los van elkaar en blend deze tot de gewenste balans in het aroma en de smaak is ontstaan. Loopuyt 1772 Dry Gin is een eerbetoon aan de rijke gintradities en het vakmanschap van Johannes Loopuyt. Het biedt een verfijnde smaakervaring met een perfecte balans van botanicals en zuiverheid. Of je nu een kenner bent of een nieuwkomer in de wereld van gin, Loopuyt 1772 is een gin die je niet mag missen. Geniet van de tijdloze elegantie van deze heerlijke gin in een royale 0,70 literfles.

Maak ook kennis met de overige dranken van Loopuyt Gin

Meer informatie
Soort Zacht & Zoet
Merk Loopuyt
Land Nederland
Artikelnummer 20170190G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op