Hayman's Sloe Gin 0,70LTR

Hayman's Sloe Gin 0,70LTR

Gin Mare 0,70LTR

Gin Mare 0,70LTR

Loopuyt 1772 Dry Gin 0,70LTR

Loopuyt 1772 Dry Gin is in de zomer van 2013 begonnen met de ontwikkeling van een gin. De uitgangspunten waren vanaf het begin duidelijk: alleen natuurlijke ingrediënten worden gebruikt voor de gin.
Normale prijs € 34,95 Speciale prijs € 32,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170190

Loopuyt Dry Gin is in de zomer van 2013 begonnen met de ontwikkeling van een gin. De uitgangspunten waren vanaf het begin duidelijk: alleen natuurlijke ingrediënten worden gebruikt voor de gin. De gin moet prima te mixen zijn met tonic, de gin moest zowel puur al in de mix fijne aroma’s bevatten.
De gin heeft een toegankelijke verrassende smaak met een complex mengsel van kruiden, bloemen, zaden, bessen, vruchten en vruchtenschillen. De gin heeft een prima balans tussen geur en smaak. De gin bevat veel jeneverbessen.

Loopuyt Gin

De Loopuyt distilleerderij stamt uit 1772 en is onlangs weer tot leven gewekt, onder de naam P. Loopuyt & co. distillers. De gin distilleert zijn twaalf ‘botanicals’ – kruiden, zaden, bessen en schillen – los van elkaar en blend deze tot de gewenste balans in het aroma en de smaak is ontstaan. Waar de nieuwe Schiedamse gins op de markt zich duidelijk onderscheiden door 1 speciaal karakter uit te lichten (Sylvius – Anijs en zoethout, Nolet – Framboos en rozenblaadjes en Bobby’s – fruitig met oosterse kruiden en specerijen) doet Loopuyt dit niet op die manier. Anders zijn door niet uitgesproken anders te zijn.

Maak ook kennis met de overige dranken van Loopuyt Gin

Meer informatie
Categorie Zacht & Zoet
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 45%
Merk Loopuyt
Land Nederland
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Loopuyt 1772 Dry Gin 0,70LTR
Uw waardering