Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Luxardo Limoncello 0,70LTR

(0 reviews)

De Luxardo Limoncello is een heerlijke likeur die gebaseerd is op citroenschillen in alcohol. De Limoncello is één van de meest beroemde Italiaanse likeuren. De likeur versterkt de natuurlijke aroma en de frisse smaak van citroenen uit Italië.

minus plus
  • Koop 6 voor € 13,50
  • Koop 12 voor € 13,20
  • Koop 18 voor € 13,05
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Luxardo Limoncello 0,70 LTR

De Luxardo Limoncello is een heerlijke likeur die gebaseerd is op citroenschillen in alcohol. De Limoncello is één van de meest beroemde Italiaanse likeuren. De likeur versterkt de natuurlijke aroma en de frisse smaak van citroenen uit Italië. Of je nu een fan bent van Italiaanse likeuren of gewoon op zoek bent naar een heerlijke, verfrissende drank, Luxardo Limoncello biedt een onvergetelijke smaakervaring. 

Levendige Citroensmaak

De basis van Luxardo Limoncello is de schil van rijpe citroenen, met de nadruk op het gebruik van de fijnste Italiaanse citroenen. De schillen worden gedrenkt in alcohol om de smaak en aroma's op te nemen. Vervolgens wordt de likeur gezoet met suiker en puur water uit de Dolomieten, wat resulteert in een zoete en verfrissende drank. Luxardo Limoncello staat bekend om zijn levendige citroensmaak die zowel zoet als verfrissend is. De likeur vangt de heldere en zonnige smaken van de Middellandse Zee en brengt ze naar je glas.

Luxardo Limoncello puur of in de mix

Hoewel Luxardo Limoncello vaak wordt genoten als digestief na een maaltijd, kan het ook worden gebruikt om verfrissende cocktails en aperitieven te creëren. Het is een veelzijdige likeur die in de zomer heerlijk gekoeld kan worden geserveerd.

Limoncello; Italiaanse oorsprong

Limoncello vindt zijn oorsprong aan de prachtige Amalfikust en het eiland Capri in Zuid-Italië. De likeur wordt traditioneel gemaakt met citroenen die groeien in deze regio. Het zachte klimaat en de vruchtbare grond dragen bij aan de unieke smaak van Limoncello. De basis van Limoncello bestaat uit citroenschillen die worden geweekt in pure alcohol om de citroensmaak te extraheren. Dit mengsel wordt vervolgens gezoet met suikersiroop om de zoetheid van de likeur te bereiken. Water wordt toegevoegd om de alcoholgehalte te verlagen.

Luxardo

Luxardo Limoncello wordt geproduceerd door het Italiaanse bedrijf Luxardo, dat al sinds 1821 actief is in de productie van likeuren en sterke dranken. De likeur wordt gemaakt volgens een traditioneel familierecept dat van generatie op generatie is doorgegeven. Luxardo-producten worden wereldwijd verkocht en genieten internationale erkenning en waardering. Het bedrijf heeft bijgedragen aan het promoten van authentieke Italiaanse likeuren over de hele wereld. Daarnaast staat Luxardo bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en gebruik van de beste ingrediënten. Het bedrijf heeft moderne productiefaciliteiten, maar behoudt ook traditionele methoden om de smaak en kwaliteit te waarborgen.

Maak ook kennis met de overige dranken van Luxardo.

Meer informatie
Soort Mix
Merk Luxardo
Land Italië
Artikelnummer 20170553G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op