Borgoe Grand Reserve 8YO

Borgoe Grand Reserve Rum 8 Years Old 0,70LTR

Marienburg White Rum 0,70LTR

Marienburg White Rum staat bekend als één van 's werelds meest sterke dranken. Met een alcoholpercentage van 81%, staat deze rum hoog in het lijstje van meest sterke dranken. Deze rum wordt in Suriname gemaakt met een alcoholpercentage van 90%, maar door de import- en exportwetten mag deze variant van 90% niet worden verkocht aan het buitenland. Vandaar dat hij is teruggebracht naar 81%.

Normale prijs € 25,95 Speciale prijs € 23,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170095

Marienburg White Rum is een bijzondere witte rum. Deze staat met zijn alcoholpercentage van maar liefst 81% zeer hoog in het lijstje van meest sterke dranken van de wereld. Deze rum wordt in Suriname gemaakt met een alcoholpercentage van 90%, maar vanwege de import- en exportwetten is dit percentage teruggebracht naar 81%, zodat hij ook in andere landen gedronken kan worden. Deze rum zal puur niet zo goed bevallen, maar is een prima basis voor verschillende cocktails en mixdranken.

Marienburg Rum

Marienburg is een Surinaams merk die traditionele witte rum bereid. Met een rijke geschiedenis, die dateert uit de 17e eeuw, is Marienburg vernoemd naar de laatste lokale suiker plantage die operationeel bleef tot het jaar 1980. Deze gevierde rum is zuiver en vol van smaak. Uitermate geschikt voor het maken van verschillende cocktails, maar is ook puur een genot.

Maak ook kennis met de overige dranken van Marienburg Rum. 

Meer informatie
Categorie White rum
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 81%
Merk Marienburg
Land Caraïben
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Marienburg White Rum 0,70LTR
Uw waardering