Martell VSOP Cognac 0,70LTR

Martell VSOP Cognac 0,70LTR

Martell XO Cognac 0,70LTR

Martell XO Cognac 0,70LTR

Martell L'Or de Jean 0,70LTR

Martell L'Or de Jean is een uitzonderlijke Cognac, gemaakt van een serie unieke eaux-de-vie. Meer dan 400 extreem zeldzame eaux-de-vie, van meer dan een eeuw oud, komen samen in deze prestigieuze Cognac.
€ 2.850,00
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20171264

Martell L'Or de Jean 0,70LTR

Martell L'Or de Jean is een uitzonderlijke Cognac, gemaakt van een serie unieke eaux-de-vie. Meer dan 400 extreem zeldzame eaux-de-vie, van meer dan een eeuw oud, komen samen in deze prestigieuze Cognac. L'or de Jean Martell wordt geleverd in een hangemaakte kristallen decanter en een uiterst luxeuze coffret.

Cognachuis Martell 

Martell is de oudste van de grote cognachuizen. Net als Rémy Martin, maar over een aantal jaren, zal Martell binnenkort haar 300 jarig bestaan vieren. De geschiedenis van Martell & Co dateert uit 1715, toen Jean Martell het bedrijf opgericht met de wens om alleen de hoogste kwaliteit in cognac te produceren. Met de legendarische flessen Martell Cordon Bleu, Martell Extra L'Or de Jean Martell en de recente Création Grand Extra vanaf 2007, heeft het bedrijf zich sterk geïmplanteerd in de luxegoederenmarkt. Het behoort tot Pernod Ricard en heeft jaarlijks ongeveer 15 miljoen liter verkopen. De meest waardevolle eaux-de-vie, waarvan sommige dateert uit 1830, worden op een geheime locatie in de kelders van Jean Martell opgeslagen - ongeveer 1,6 miljoen 9 liter gevallen. 

Meer informatie
Categorie Witte wijn
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Martell
Land Frankrijk
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Martell L'Or de Jean 0,70LTR
Uw waardering