Martell Cordon Bleu XO Cognac 0,70LTR

Martell Cordon Bleu XO Cognac 0,70LTR

Martell  L'Or de Jean 0,70LTR

Martell L'Or de Jean 0,70LTR

Martell VSOP Cognac 0,70LTR

Martel VSOP Cognac heeft een boterzachte structuur. Deze Cognac heeft een wat houtige smaak met veel zoet fruit. Martell weet zich te onderscheiden door andere eaux-de-vie te gebruiken dan veel concurrenten. Een unieke Cognac die heerlijk te combineren is met verschillende tapas!
€ 34,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20171263

Martell VSOP Cognac 0,70LTR 

Martel VSOP Cognac heeft een boterzachte structuur. Deze Cognac heeft een wat houtige smaak met veel zoet fruit. Martell weet zich te onderscheiden door andere eaux-de-vie te gebruiken dan veel concurrenten. Een unieke Cognac die heerlijk te combineren is met verschillende tapas! 

Cognachuis Martell 

Martell is de oudste van de grote cognachuizen. Net als Rémy Martin, maar over een aantal jaren, zal Martell binnenkort haar 300 jarig bestaan vieren. De geschiedenis van Martell & Co dateert uit 1715, toen Jean Martell het bedrijf opgericht met de wens om alleen de hoogste kwaliteit in cognac te produceren. Met de legendarische flessen Martell Cordon Bleu, Martell Extra L'Or de Jean Martell en de recente Création Grand Extra vanaf 2007, heeft het bedrijf zich sterk geïmplanteerd in de luxegoederenmarkt. Het behoort tot Pernod Ricard en heeft jaarlijks ongeveer 15 miljoen liter verkopen. De meest waardevolle eaux-de-vie, waarvan sommige dateert uit 1830, worden op een geheime locatie in de kelders van Jean Martell opgeslagen - ongeveer 1,6 miljoen 9 liter gevallen. 


Meer informatie
Categorie Witte wijn
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Martell
Land Frankrijk
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Martell VSOP Cognac 0,70LTR
Uw waardering