Matusalem Clasico 10YO

Matusalem Clasico 10YO 0,70LTR

Matusalem Gran Reserva 15YO 0,70LTR

Matusalem Gran Reserva is een 15 jaar oude "Dark Rum". Deze Gran Reserva is een prima keuze voor rum liefhebbers. Deze rum heeft een complexe smaak, maar voelt toch zeer zacht op de keel. Hij kan het beste puur of 'on the rocks' worden gedronken.
Normale prijs € 29,95 Speciale prijs € 24,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170096

Matusalem Gran Reserva is een 15 jaar oude "Dark Rum". Deze Gran Reserva is een prima keuze voor rum liefhebbers die zoeken naar verfijnde smaken met een uitstekende kwaliteit. Deze rum heeft een complexe smaak, maar voelt toch zeer zacht op de keel. Hij kan het beste puur of 'on the rocks' worden gedronken.

Matusalem & Company

Matusalem & Company werd opgericht door de twee broers Benjamin en Eduardo Camp, die Spanje verlieten om zich te vestigen in Cuba om hun distilleerderij op te zetten. In 1872 richtten de gebroeders Camp samen met hun partner Avaristo Alvarez, in Santiago het merk Matusalem op. Verschillende familieruzies zorgden voor een verwaarlozing van het merk, waarna het in 2002 opnieuw werd opgericht door de achterkleinzoon van Evaristo Alvarez. De Matusalem master blenders zijn afstammelingen van de oorspronkelijke oprichters en zijn experts in de eeuwenoude techniek van het solera proces. 

Maak ook kennis met de overige dranken van Matusalem & Company.

Meer informatie
Categorie Dark rum
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 40%
Merk Matusalem
Land Dominicaanse Republiek
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Matusalem Gran Reserva 15YO 0,70LTR
Uw waardering