Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Midori Melon 0,70LTR

(0 reviews)

De Midori Melon is een levendige naar meloen smakende likeur die in 1978 gelanceerd werd in de Verenigde staten. De likeur heeft een heerlijke meloensmaak, de likeur is verkrijgbaar in meer dan 30 landen over de hele wereld. 

  • Koop 6 voor
    € 20,65
  • Koop 12 voor
    € 20,05
  • Koop 18 voor
    € 19,70
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Midori Melon 0,70LTR

De Midori Melon is een levendige naar meloen smakende likeur uit Japan. De likeur heeft een heerlijke meloensmaak, de likeur is verkrijgbaar in meer dan 30 landen over de hele wereld. De likeur heeft een aangename zoetheid die mooi in balans is met de frisse meloensmaak. Dit maakt het geschikt voor verschillende drankcombinaties.Midori Melon is niet alleen een drankje, maar een beleving van de sappige, zoete smaak van meloenen. Of je nu van plan bent om het puur te drinken of het te integreren in je favoriete cocktail, Midori Melon voegt een kleurrijke en verfrissende dimensie toe aan elke drankervaring.

Intense Meloensmaak

Midori Melon biedt een intense meloensmaak die zowel zoet als verfrissend is. De natuurlijke zoetheid van meloenen komt goed tot uiting in elke slok. Midori, wat 'groen' betekent in het Japans, wordt gekenmerkt door zijn levendige groene kleur. Het is een visueel aantrekkelijke drank die direct de associatie met sappige meloenen oproept.

Midori Melon puur of in de mix

Midori Melon staat bekend om zijn veelzijdigheid in cocktails. Het is een essentieel ingrediënt voor het creëren van kleurrijke en smaakvolle drankjes, waardoor het een favoriet is onder mixologists. Midori Melon daagt uit tot creatieve mixologie. Voeg het toe aan klassieke cocktails of experimenteer met nieuwe recepten om een unieke twist aan je drankjes te geven. De fles Midori Melon straalt een feestelijke sfeer uit, perfect voor speciale gelegenheden en sociale bijeenkomsten.

Smaakvolle kenmerken fruitlikeuren

Fruitlikeuren variëren in smaak, afhankelijk van het gebruikte fruit. Populaire keuzes zijn aardbei, framboos, perzik, sinaasappel, bessen, mango, ananas en meer. Elk type fruitlikeur biedt een uniek smaakprofiel dat de kenmerkende eigenschappen van het fruit benadrukt. Fruitlikeuren worden vaak gebruikt in mixdranken en cocktails om een fruitige en verfrissende twist toe te voegen. Ze kunnen de basis vormen voor klassieke cocktails of worden gebruikt in eigentijdse creaties, waardoor een breed scala aan smaakcombinaties mogelijk is.

Meer informatie
Soort Mix
Merk Midori
Land Japan
Artikelnummer 20170569F
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op