Mil Estrellas Brown

Mil Estrellas Brown 1LTR

Mil Estrellas White 1LTR

Mil Estrellas White is een van de twee varianten Mil Estrellas rum uit ons assortiment. Deze witte rum draagt heerlijke aroma's met zich mee en heeft een typisch Caribische smaak. Hij is samengesteld uit specifiek geselecteerde rum soorten die allen zijn gedistilleerd uit natuurlijke melasse van suikerriet. Probeer ook de bruine rum van Mil Estrellas en ontdek.

Normale prijs € 14,95 Speciale prijs € 13,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170100

Mil Estrellas White is een heerlijke witte rum en wordt gemaakt sinds 1888. Hij heeft een typische smaak die kenmerkend is voor Caribische rum soorten. Daarnaast draagt deze rum een aangenaam aroma met zich mee. Deze samengestelde rum is gemaakt van speciaal geselecteerde rum die zijn gedistilleerd uit natuurlijk melasse van suikerriet. Hiervoor is onder andere Jamaica rum gebruikt.

Mil Estrellas Rum

Mil Estrellas bestaat al sinds het jaar 1888 en maakt verschillende rums met allemaal een karakteristieke smaak die kenmerkend zijn voor rum uit het Caribische gebied. Het unieke en rijke aroma ontstaat door de perfecte balans in geur en smaak. Een belangrijk bestandsdeel in de blend is de speciaal geselecteerde Jamaica rum. Mil Estrellas betekend in het Spaans ‘duizend sterren’ en is een ode aan de adembenemende heldere nachten in het Caribische gebied, waarin duizenden sterren letterlijk de hemel verlichten. Mil Estrellas Rum brengt deze unieke Caribische sfeer bij u thuis.

Maak ook kennis met de overige dranken van Mil Estrellas Rum. 

Meer informatie
Categorie White rum
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 37%
Merk Mil Estrellas
Land Nederland
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Mil Estrellas White 1LTR
Uw waardering