Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Mil Estrellas White 1LTR

(0 reviews)

Mil Estrellas White draagt heerlijke aroma's met zich mee en heeft een typisch Caribische smaak. Hij is samengesteld uit specifiek geselecteerde rum soorten die allen zijn gedistilleerd uit natuurlijke melasse van suikerriet. Probeer ook de bruine rum van Mil Estrellas en ontdek.

  • Koop 6 voor
    € 17,35
  • Koop 12 voor
    € 16,75
  • Koop 18 voor
    € 16,45
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Mil Estrellas White 1LTR

Mil Estrellas White is een heerlijke witte rum met een typische smaak die kenmerkend is voor Caribische rum soorten. Daarnaast draagt deze rum een aangenaam aroma met zich mee. Deze samengestelde rum is gemaakt van speciaal geselecteerde rum die zijn gedistilleerd uit natuurlijk melasse van suikerriet. Hiervoor is onder andere Jamaica rum gebruikt.

Mil Estrellas White puur of in de mix

Deze witte rum kan puur worden gedronken om ten volle van zijn smaak te genieten. Het is een uitstekende keuze voor momenten van ontspanning en contemplatie. Uiteraard kan de rum ook gebruikt worden in cocktails en mixdranken. Op zoek naar bruine rum? Mil Estrellas heeft ook een Brown variant in het aanbod.

Veelzijdigheid van witte rum

Witte rum, ook wel bekend als lichte rum of zilveren rum, is een populaire categorie van rum die bekendstaat om zijn heldere en kleurloze uiterlijk. Witte rum wordt meestal gedistilleerd uit suikerrietmelasse of suikerrietsap. Het wordt vaak gedistilleerd tot een hoger alcoholpercentage en vervolgens verdund met water om het gewenste alcoholgehalte te bereiken. Witte rum is populair bij bartenders vanwege zijn veelzijdigheid en vermogen om de smaken van andere ingrediënten in een cocktail aan te vullen. Het wordt ook vaak gebruikt in mixdrankjes vanwege zijn zachte smaakprofiel. Naast cocktails wordt witte rum soms gebruikt bij het koken. Het kan worden toegevoegd aan sauzen, marinades en desserts om een vleugje zoetheid en complexiteit toe te voegen aan gerechten.

Mil Estrellas Rum

Mil Estrellas Brown wordt gedistilleerd in de Hooghoudt distilleerderij in Groningen. Het bedrijf werd opgericht in 1988 door Hero Jan Hooghoudt. Hooghoudt produceert ook andere gedistilleerde dranken zoals wodka, beerenburg en jenever. Daarnaast is het ook producent van diverse soorten limonadesiroop. Maak ook kennis met de overige dranken van Mil Estrellas Rum. 

Meer informatie
Soort White rum
Merk Mil Estrellas
Land Nederland
Artikelnummer 20170100F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op