Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Miodula Honey Vodka 0,70LTR

(0 reviews)
Miodula Honey Vodka is een heerlijke mix welke balanceert tussen honing likeur en gearomatiseerde wodka. De wodka komt uit Polen, ook wel een land van melk en honing genoemd. Met meer dan een miljoen families van bijen is het land een van de top honing producenten in Europa.
minus plus
  • Koop 6 voor € 30,00
  • Koop 12 voor € 29,40
  • Koop 18 voor € 28,80
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Miodula Honey Vodka 0,70LTR

Miodula Honey Vodka is een heerlijke mix welke balanceert tussen honing likeur en gearomatiseerde vodka. De vodka komt uit Polen, ook wel een land van melk en honing genoemd. Met meer dan een miljoen families van bijen is het land een van de top honing producenten in Europa. Miodula Honey Vodka belichaamt de kunst van het combineren van klassieke Poolse vodka met de natuurlijke zoetheid van honing. Geniet van de verfijnde smaak en ontdek nieuwe manieren om deze heerlijke drank te ervaren.

Premium Vodka Basis

Miodula Honey Vodka begint met een basis van hoogwaardige vodka. Het zorgvuldige distillatieproces zorgt voor een zuivere en gladde drank als fundament. Wat Miodula echt onderscheidt, is de toevoeging van echte honing. De honinginfusie geeft de vodka een heerlijk zoete en rijke smaak, waardoor het een genot is voor degenen die van een subtiele zoetheid houden. De combinatie van vodka en honing resulteert in een drank met een zachte en gebalanceerde afdronk. De honing verzacht de scherpte van de vodka, waardoor een harmonieus geheel ontstaat.

Mixologische Veelzijdigheid

Miodula Honey Vodka biedt een breed scala aan mixologische mogelijkheden. Het is perfect om puur te drinken, on the rocks, of als basis voor diverse cocktails waarin de subtiele honingtonen tot hun recht komen. Of je nu een intiem samenzijn hebt of een feestelijke gelegenheid viert, Miodula Honey Vodka past bij diverse situaties en biedt een smaakvolle toevoeging aan elke gebeurtenis. De heldere fles Miodula Honey Vodka is visueel aantrekkelijk en straalt de kwaliteit van de inhoud uit. Het is een aanwinst voor elke drankencollectie.

Miodula

Miodula wordt gemaakt volgens een traditioneel Pools recept dat teruggaat tot generaties. Deze bewezen methode garandeert een unieke smaakervaring die geworteld is in de rijke geschiedenis van het land. De vodka ondergaat een ambachtelijk distillatieproces om de hoogste zuiverheid en kwaliteit te waarborgen. Dit proces benadrukt de toewijding aan vakmanschap en nauwgezetheid. Miodula wordt vervaardigd met gebruikmaking van de beste granen en zuiver water, wat bijdraagt aan de zuiverheid en helderheid van de drank.

Maak ook kennis met de overige dranken van Miodula

Meer informatie
Soort Flavoured Vodka
Merk Miodula
Land Polen
Artikelnummer 20170317F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op