Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

No.1 Korenmout 1LTR

(0 reviews)
No.1 Korenmout is een oer-Hollandse Jonge Jenever van goede kwaliteit. No. 1 staat bekend om zijn Hollandse dranken als Bessenjenever, Vieux en Fryske Beerenburg.
  • Koop 6 voor
    € 12,95
  • Koop 12 voor
    € 12,65
  • Koop 18 voor
    € 12,45
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

No. 1 Korenmout 1LTR

No.1 Korenmout is een oer-Hollandse Jonge Jenever van goede kwaliteit. No. 1 staat bekend om zijn Hollandse dranken als Bessenjenever, Vieux en Fryske Beerenburg. No.1 Korenmout onthult een gelaagde aromatische beleving. Het boeket omvat tonen van vanille, hout en een vleugje kruidigheid, waardoor elke slok een ontdekkingsreis wordt door de complexe smaaklagen.

Nederlandse Korenwijn Traditie

No.1 Korenmout is doordrenkt met de Nederlandse korenwijntraditie. Gemaakt met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en met vakmanschap gedistilleerd, belichaamt deze drank de rijke geschiedenis van distillatie in Nederland. Geniet van de zachte en volle smaak bij elke nip. De korenmoutwijn biedt een uitgebalanceerd palet van graantonen, met een lichte zoetheid en een subtiele hint van kruiden. Een genot voor fijnproevers die houden van diepgang.

No. 1 Korenmout puur of in de mix

No.1 Korenmout is veelzijdig en kan zowel puur als in cocktails worden genoten. Of je nu de voorkeur geeft aan een klassieke benadering of wilt experimenteren met eigentijdse mixdranken, deze korenmoutwijn biedt mogelijkheden.

Jonge Jenever

Jonge jenever onderscheidt zich door zijn milde, evenwichtige en aangenaam zachte smaak. De jeneverbessen geven het een lichte kruidigheid en een subtiele aardse toon, waardoor het een veelzijdige drank is die zowel puur als in mixdrankjes kan worden genoten. Een ander opvallend kenmerk is de heldere en kristalachtige uitstraling van jonge jenever, wat aantrekkelijk is voor zowel kenners als nieuwkomers in de wereld van gedistilleerde dranken. Jonge jenever is niet alleen gewaardeerd om zijn smaak, maar ook om zijn erfenis. Het vertegenwoordigt een rijke traditie van vakmanschap, diepgeworteld in Nederlandse en Belgische culturen, en wordt vaak beschouwd als een nationaal symbool van trots en ambacht.

Meer informatie
Soort Jonge Jenever
Merk NO.1
Land Nederland
Artikelnummer 20170942F
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op