Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

NO.1 Vieux 1LTR

(0 reviews)
NO.1 Vieux geeft de garantie van een zuivere bereiding uit de aller beste grondstoffen.
  • Koop 6 voor
    € 13,85
  • Koop 12 voor
    € 13,55
  • Koop 18 voor
    € 13,35
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

NO.1 Vieux 1LTR 

NO.1 Vieux, gepresenteerd in een royale fles van 1 liter, belichaamt de verfijning van Nederlandse vieux. Deze ambachtelijk vervaardigde drank, doordrenkt met vakmanschap, nodigt fijnproevers uit voor een smaakvolle reis vol karakter en diepgang. NO.1 Vieux biedt een zuivere en soepele afdronk die de kwaliteit van het vakmanschap benadrukt. De afdronk is aangenaam langdurig en nodigt uit tot rustig genieten van de subtiele smaken die zich ontvouwen.

Verfijnde Nederlandse Vieux voor Fijnproevers

NO.1 Vieux omarmt de rijke traditie van Nederlandse vieux. Met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en ambachtelijke distillatie, weerspiegelt deze vieux de expertise die in Nederland wordt toegepast op de productie van hoogwaardige gedistilleerde dranken. Geniet van de zachte en zachte smaak bij elke slok. NO.1 Vieux biedt een uitgebalanceerd palet van vanilletonen, lichte kruidigheid en een subtiele zoetheid, waardoor het een ideale keuze is voor liefhebbers van verfijnde smaken.

Een Balans van Zoetheid en Kruidigheid: kenmerken van Vieux

Vieux staat bekend om zijn onderscheidende kenmerken. De drank heeft een diepe, gouden kleur, die vaak wordt verkregen door het gebruik van karamel om de visuele aantrekkingskracht te vergroten. De smaak is een harmonieuze balans tussen zoetheid en kruidigheid, met een subtiele complexiteit die voortkomt uit de combinatie van kruiden en specerijen. Vieux is opvallend zacht en heeft een aangename textuur die moeiteloos over de tong glijdt.

Meer informatie
Soort Vieux
Merk NO.1
Land Nederland
Artikelnummer 20170925F
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op