Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Nolet Silver Dry 0,70LTR

5/5.0 (1 reviews)
Nolet’s Silver Dry beschikt over verse noten van Turkse roos, perzik en framboos. Deze botanische producten worden speciaal geselecteerd en worden afzonderlijk gemerkt en vervolgens gedistilleerd om de gin zijn kenmerkende, heel natuurlijke smaak en aroma’s te geven.
minus plus
  • Koop 6 voor € 39,00
  • Koop 12 voor € 38,40
  • Koop 18 voor € 37,80
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Nolet Silver Dry 0,70LTR

Nolet Silver Dry beschikt over verse noten van Turkse roos, perzik en framboos. Deze botanische producten worden speciaal geselecteerd en worden afzonderlijk gemerkt en vervolgens gedistilleerd om de gin zijn kenmerkende, heel natuurlijke smaak en aroma’s te geven. Nolet Silver Dry nodigt je uit om de unieke smaken en het vakmanschap van Nederlandse gin te ontdekken. Of je nu kiest voor een klassieke gin-tonic of een eigentijdse cocktail, deze gin biedt een verfrissende en onderscheidende smaakbeleving. Geniet ervan en laat je verrassen door de verfijnde en fruitige tonen van Nolet Silver Dry.

Nederlandse trots in gin

Nolet Silver Dry is afkomstig uit Nederland, een land met een rijke traditie in ginproductie. Het vertegenwoordigt de Nederlandse trots in de wereld van gin. Nolet Silver Dry is gemaakt met een zorgvuldig geselecteerde mix van botanicals, waaronder jeneverbes, frambozen, perzik en rozen. Dit zorgt voor een complex en verfrissend smaakprofiel. Nolet Silver Dry onderscheidt zich door zijn frisse en fruitige smaak met hints van de gebruikte botanicals. Het is een moderne interpretatie van gin met een kenmerkende twist.

Nolet Silver Dry puur of in de mix

Nolet Silver Dry gin kan op verschillende manieren worden genoten. Het kan puur worden gedronken met ijs, in klassieke gin-cocktails zoals de "Gin and Tonic" en de "Negroni," of in creatieve mixdrankjes die de fruitige tonen benadrukken. Deze gin heeft talrijke prijzen en erkenningen ontvangen vanwege zijn kwaliteit en smaak. Het wordt gewaardeerd door zowel ginliefhebbers als kenners in de industrie.

Nolet Gin

Al gedurende tien generaties distilleert de familie Nolet de beste dranken. Dit door gebruik te maken van technieken en recepten die al sinds 1691 door Joannes Nolet en zijn opvolgers telkens weer verbeterd zijn. Ketel One, vernoemd naar distilleerketel nummer 1, wordt gedistilleerd in kleine hoeveelheden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van koperen ketels, vervolgens wordt de vodka gefilterd door houtskool en rust daarna tot perfectie is bereikt. Dit kostbare en tijdrovende proces resulteert in een gelimiteerde hoeveelheid Ketel One Vodka.

Maak ook kennis met de overige dranken van Nolet Gin

Meer informatie
Soort Fleurig & Floraal
Merk Nolet
Land Nederland
Artikelnummer 20170193G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
star star star star star
Lekker
Deze is lekker! Deze drink ik altijd met me vrienden.
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op