Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Nonino Grappa Merlot 0,70LTR

(0 reviews)

De Nonino Grappa Merlot  is een heerlijke Grappa. Deze Grappa is puur, zacht en heeft geuren van rozenblaadjes en kersen. Grappa wordt vaak geserveerd als drankje na het eten. De Grappa is ook heerlijk te mixen door een espresso of caffe corretto. 

minus plus
  • Koop 6 voor € 30,80
  • Koop 12 voor € 30,20
  • Koop 18 voor € 29,60
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Nonino Grappa Merlot 0,70 LTR

De Nonino Grappa Merlot is een heerlijke Grappa. Deze Grappa is puur, zacht en heeft geuren van rozenblaadjes en kersen. Grappa wordt vaak geserveerd als drankje na het eten. De Grappa is ook heerlijk te mixen door een espresso of caffe corretto. 

Italiaanse Verfijning van Merlot Druiven

Nonino Grappa Merlot, gepresenteerd in een elegante fles van 0,70 liter, belichaamt de Italiaanse passie voor hoogwaardige grappa. Deze exclusieve drank, gedistilleerd uit Merlot druiven, biedt een verfijnde en complexe smaakervaring. De grappa wordt gemaakt van zorgvuldig geselecteerde Merlot druiven, een variëteit die bekend staat om zijn complexe smaken. De keuze voor deze druiven geeft de grappa een uniek karakter en een rijke aromatische diepgang.

Ambachtelijk Distillatieproces

Nonino staat bekend om zijn ambachtelijke distillatieproces. De Merlot druiven worden zorgvuldig gedistilleerd om de pure essentie van de druiven te behouden. Het resultaat is een grappa met een heldere expressie van het oorspronkelijke fruit. Geniet van de aromatische complexiteit bij elke slok. De grappa onthult verfijnde tonen van rijpe vruchten, florale accenten en een subtiele hint van kruiden. Een harmonieus samenspel van smaken dat getuigt van vakmanschap.

Nonino Grappa Merlot als Digestief

Deze grappa is ideaal om puur te worden genoten als digestief. De zuivere en verfijnde afdronk maakt het een uitstekende keuze om te nippen en de nuances van de Merlot-druif volledig te waarderen. Ervaar de verfijnde uitdrukking van Italiaans vakmanschap met Nonino Grappa Merlot. Een eerbetoon aan de unieke smaken van de Merlot-druif in de vorm van een sublieme grappa. Salute!

Smaakvolle kenmerken Grappa

Grappa is een Italiaanse gedistilleerde alcoholische drank, die oorspronkelijk vervaardigd werd uit distillatie van de restanten van de druiven na de wijnbereiding, dat wil zeggen de vellen en de zaden. Oorspronkelijk was het een manier om de overtollige trosdruiven niet te hoeven weggooien aan het einde van het seizoen. Tegenwoordig zijn er echter veel stokerijen die alleen Grappa maken en waarbij de kwaliteit van Grappa voorop staat. Om de drank zachter en zoeter te maken worden soms fruitsiropen, kruiden of zelfs truffel aan grappa toegevoegd.

Meer informatie
Soort Grappa
Merk Nonino
Land Italië
Artikelnummer 20170579G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op