Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Old Pascas Dark Rum 0,70LTR

(0 reviews)

Old Pascas Dark Rum is afkomstig uit Jamaica. Deze "Dark Rum" heeft enkele maanden in eiken vaten gerijpt. Door deze korte rijptijd kunnen we deze rum aanbieden voor een zacht prijsje. In de smaak komt een aangename toon van karamel goed naar voren, waardoor deze rum zeer fijn drinkt.

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Old Pascas Dark Rum is een "Dark Rum". De rum is afkomstig uit Jamaica. Deze rum heeft enkele maanden gerijpt in eiken vaten. Dit is niet heel erg lang in vergelijking met veel andere rum soorten. Hierdoor kan deze rum voor een vrij lage prijs worden aangeboden. In de smaak is een aangename toon van karamel aanwezig, waardoor deze rum zeer fijn drinkt. Hij wordt veel gebruikt in diverse mixdranken, maar ook in diverse cocktails zoals de 'Mai Tai'.

Old Pascas Rum

De familie Matthiesen richtte het bedrijf Borco meer dan 60 jaar geleden op. Tegenwoordig heeft Borco een unieke portefeuille van premium internationale sterke drankmerken. Borco is het enige Duitse bedrijf dat zijn eigen premium-alcoholische dranken op locatie produceert in hun landen van herkomst en deze met succes overal verkoopt.

Maak ook kennis met de overige dranken van Old Pascas Rum. 

Meer informatie
Soort Dark rum
Merk Old Pascas
Land Jamaica
Artikelnummer 20170108G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op