Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Old Pascas White Rum 0,70LTR

(0 reviews)

Old Pascas White Rum is een witte rum die afkomstig is uit Barbados. Deze rum heeft geen lang of speciaal rijpproces gehad, waardoor hij voor een zeer scherpe prijs kan worden aangeboden. Deze rum is zeer geschikt om te gebruiken als basis voor uw cocktail of mixdrank.

Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Old Pascas White Rum is een volle, witte rum. Deze rum is afkomstig uit Barbados. Deze rum is direct gebotteld na distillatie en heeft dus niet lang of speciaal gerijpt. Hierdoor krijgt Old Pascas het voor elkaar om een goede, fijne rum te verkopen voor een zeer acceptabele prijs.

Witte rum wordt ook wel blanco rum genoemd. Witte rum soorten hebben een heldere kleur en zijn zeer geschikt om te gebruiken in diverse cocktails en mixdranken, zoals de wereldwijd bekende 'Cuba Libre'.

Old Pascas Rum

De familie Matthiesen richtte het bedrijf Borco meer dan 60 jaar geleden op. Tegenwoordig heeft Borco een unieke portefeuille van premium internationale sterke drankmerken. Borco is het enige Duitse bedrijf dat zijn eigen premium-alcoholische dranken op locatie produceert in hun landen van herkomst en deze met succes overal verkoopt.

Maak ook kennis met de overige dranken van Old Pascas Rum.

Meer informatie
Soort White rum
Merk Old Pascas
Land Barbados
Artikelnummer 20170109G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op