Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Opal Nera Sambuca 0,70LTR

(0 reviews)

De Opal Nera Sambuca is een heerlijke Italiaanse sambuca. Deze sambuca heeft sterke aroma's van anijs met een vleugje drop. De sambuca heeft een rijk aantal ingrediënten. De heerlijke mix bestaat onder andere uit steranijs, vlierbloesem en citroen.

minus plus
  • Koop 6 voor € 20,20
  • Koop 12 voor € 19,60
  • Koop 18 voor € 19,30
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Opal Nera Sambuca 0,70 LTR 

De Opal Nera Sambuca is een heerlijke Italiaanse sambuca. Deze sambuca heeft sterke aroma's van anijs met een vleugje drop. De sambuca heeft een rijk aantal ingrediënten. De heerlijke mix bestaat onder andere uit steranijs, vlierbloesem en citroen. De sambuca heeft een alcoholpercentage van 40%. Opal Nera Sambuca nodigt je uit om de diepte en het mysterie van zwarte sambuca te ontdekken. Of je nu van anijsachtige smaken houdt of gewoon op zoek bent naar een nieuwe en intrigerende likeur, deze sambuca biedt een rijke en verleidelijke ervaring. Geniet ervan en laat je betoveren door de diepe smaak van Opal Nera Sambuca.

De diepe smaak van zwarte Sambuca

Wat Opal Nera echt bijzonder maakt, is zijn diepe zwarte kleur, die ontstaat door het gebruik van kruiden en karamel. Opal Nera Sambuca vindt zijn oorsprong in Italië, een land dat bekend staat om zijn rijke culinaire tradities en hoogwaardige likeuren. Deze sambuca heeft een onmiskenbare anijsachtige smaak, met tonen van zoethout en kruiden. Het is zowel zoet als krachtig, wat zorgt voor een complexe en intrigerende smaakbeleving.

Opal Nera Sambuca puur of in de mix

Opal Nera Sambuca kan op verschillende manieren worden genoten. Het is geschikt om puur te drinken, als onderdeel van een digestief, als ingrediënt in koffie, of zelfs als basis voor cocktails zoals de "Black Sambuca Sour."

Zwarte Sambuca

Zwarte sambuca heeft meestal een hoog alcoholgehalte, variërend van ongeveer 38% tot 42% alcohol per volume. Dit maakt het een sterke likeur. Zwarte sambuca wordt vaak geserveerd op kamertemperatuur of zelfs licht verwarmd. Een populaire serveermethode is het in de brand steken van de likeur, wat een spectaculaire blauwe vlam creëert. Het vuur wordt doorgaans gedoofd voordat de likeur wordt gedronken. Terwijl zwarte sambuca puur kan worden genoten, wordt het ook vaak gebruikt in cocktails en mixdrankjes. Het kan een heerlijke aanvulling zijn op koffie, zoals de "Caffè Corretto," of worden gecombineerd met andere likeuren voor creatieve cocktails. Zwarte sambuca wordt vaak genoten als een digestief na de maaltijd, vanwege de vermeende spijsverteringseigenschappen.

Meer informatie
Soort Sambuca
Merk Opal
Land Italië
Artikelnummer 20170585G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op