Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Opihr Oriental Spiced Dry Gin 0,70LTR

(0 reviews)
Opihr Oriental Spiced Dry Gin is bekend om zijn rijkdom. Het erfgoed is gelegen in de oude Spice Route. Opihr Oriental Spiced Gin is vervaardigd met een selectie exotische hand geplukte botanische producten die zorgvuldig geselecteerd zijn door Opihr’s Master Distilleer, waaronder pittige Cube bessen uit Indonesië, Black Pepper uit India en koriander uit Marokko.
minus plus
  • Koop 6 voor € 23,95
  • Koop 12 voor € 23,35
  • Koop 18 voor € 23,05
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Opihr Oriental Spiced Dry Gin 0,70LTR

Opihr Oriental Spiced Dry Gin is bekend om zijn rijkdom. Opihr Oriental Spiced Gin is vervaardigd met een selectie exotische hand geplukte botanische producten die zorgvuldig geselecteerd zijn door Opihr’s Master Distilleer. Waaronder pittige Cube bessen uit Indonesië, Black Pepper uit India en koriander uit Marokko. De gin is een goede balans tussen Citrus, rijke, aardse aroma’s en zachte kruiden. Het is een rijke, oosters gekruide gin met scherpe barsten Citrus. De zoetheid, en oosterse kruiden creëren een warm mond gevoel. De afdronk is zacht met gekraakte zwarte peper en kruiden.

Smaakvolle Oriental Spiced Dry Gin

Opihr Gin is geïnspireerd door de legendarische Opihr-regio, een oosterse handelsroute die bekend staat om zijn exotische specerijen en geuren.Opihr is een droge gin, wat betekent dat het een uitgebalanceerde verdeling heeft van jeneverbessen en andere botanicals, maar met een uitgesproken smaak van specerijen. De smaak van Opihr Gin wordt gedomineerd door exotische specerijen zoals zwarte peper, kardemom en koriander, met subtiele hints van citrus en jeneverbessen. Het heeft een warme en pittige afdronk.

De unieke kenmerken van gin

Het unieke en kenmerkende karakter van gin ontstaat door de infusie van jeneverbessen en andere botanicals tijdens het productieproces. Jeneverbessen, afkomstig van de jeneverbesstruik, spelen een centrale rol en vormen de essentie van gin. De bessen worden vermengd met een basisalcohol, vaak gemaakt van graan, en vervolgens gedistilleerd. Wat gin echter zo intrigerend maakt, is de toevoeging van verschillende botanicals, die variëren van kruiden en specerijen tot citrusvruchten, bloemen en zelfs wortels.

Opihr Gin

G & J Greenall is de op een na grootste distilleerderij van Groot-Brittannië en wordt ondersteund door hun ervaren marketingteam. De distilleerderij speelt een grote rol in de wereld van distilleren door derden, maar heeft ook een overvloed aan kwaliteitsgeesten onder zijn eigen portfolio: Greenall's, Bloom, Berkeley Square en Thomas Dakin, die allemaal worden gemaakt onder het toeziend oog van hoofddistilleerder Joanne Moore.

Maar ook kennis met de overige smaken van Opihr Gin

Meer informatie
Soort Specerijen & Krachtig
Merk Opihr
Land Verenigd Koninkrijk
Artikelnummer 20170195G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op