Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Pabst Pina Colada Cream 0,70LTR

(0 reviews)

De Pabst Pina Colada Cream is een romige likeur met de smaak van heerlijke tropische vruchten. De Pina colada is gemixt met room en alcohol en met ananas en kokos. Het is een heerlijke drank die goed puur te drinken is of met of zonder ijs. De drank is het lekkerst licht gekoeld te drinken. De Pina Colada heeft een alcoholpercentage van 16%.

minus plus
  • Koop 6 voor € 8,45
  • Koop 12 voor € 8,15
  • Koop 18 voor € 8,00
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Pabst Pina Colada Cream 0,70LTR

De Pabst Pina Colada Cream is een romige Duitse likeur met de smaak van heerlijke tropische vruchten. De Pina colada is gemixt met room en alcohol en met ananas en kokos. Het is een heerlijke drank die goed puur te drinken is of met of zonder ijs. De drank is het lekkerst licht gekoeld te drinken. De Pina Colada heeft een alcoholpercentage van 16%.

Geniet van de Zachtheid van Pabst Pina Colada Cream

Laat je verleiden door de romige en exotische smaak van Pabst Pina Colada Cream. Deze likeur biedt de klassieke smaken van ananas en kokosmelk, verrijkt met een zijdezachte textuur. De harmonieuze combinatie van sappige ananas en romige kokosmelk zorgt voor een evenwichtige smaakervaring. Elke slok brengt je naar een tropisch paradijs.

Ideaal om Puur te Genieten

Pabst Pina Colada Cream is zo smaakvol dat je het puur kunt genieten over ijs. De romige textuur en de verrukkelijke smaak maken het een heerlijk digestief. Deze tropische likeur is ideaal voor feestelijke gelegenheden, zomerse bijeenkomsten of gewoon als je wilt ontspannen met een vleugje tropische luxe.

Meer informatie
Soort Mix
Merk Pabst
Land Duitsland
Artikelnummer 20170593F
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op