Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Pink 47 London Dry Gin 0,70LTR

5/5.0 (1 reviews)
Pink 47 London Dry Gin is een zeer onderscheidende London Dry gin, de gin is zorgvuldig vervaardigd in kleine batches van een heerlijk recept met een mix van 12 botanische producten afkomstig uit de hele wereld.
minus plus
  • Koop 6 voor € 19,65
  • Koop 12 voor € 19,05
  • Koop 18 voor € 18,75
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Pink 47 London Dry Gin 0,70LTR

Pink 47 London Dry Gin is een zeer onderscheidende London Dry gin, de gin is zorgvuldig vervaardigd in kleine batches van een heerlijk recept met een mix van 12 botanische producten afkomstig uit de hele wereld. De opmerkelijke PINK 47-fles komt uit de legendarische Khavaraya Pink Diamond. Sommige moderne sceptici twijfelen dat de Khavaraya ooit bestond.. Wij zeggen dat je hem hebt gevonden! De geest van Khavaraya leeft in ROZE 47 London Dry Gin. De gin is veelzijdig, intrigerend en geweldig om te drinken.

De unieke kenmerken van gin

Het unieke en kenmerkende karakter van gin ontstaat door de infusie van jeneverbessen en andere botanicals tijdens het productieproces. Jeneverbessen, afkomstig van de jeneverbesstruik, spelen een centrale rol en vormen de essentie van gin. De bessen worden vermengd met een basisalcohol, vaak gemaakt van graan, en vervolgens gedistilleerd. Wat gin echter zo intrigerend maakt, is de toevoeging van verschillende botanicals, die variëren van kruiden en specerijen tot citrusvruchten, bloemen en zelfs wortels.

Pink 47 Gin

Pink 47 is een juweeltje onder de gin en is een gin waarbij gebruik is gemaakt van de beste ingrediënten die er te verkrijgen zijn. Van over de hele wereld zijn 10 botanische ingrediënten allemaal zorgvuldig geselecteerd en gedistilleerd tot gin. Zo bevat deze gin ingrediënten als Italiaanse jeneverbessen, verschillende soorten engelwortel, verschillende soorten koriander, Spaanse limoenvruchten en amandels en West-Afrikaanse nootmuskaat. Het resultaat mag er zijn, een zuivere, complexe en veelzijdige gin die in een prachtige diamantvormige fles komt met een alcoholpercentage van 47%. Met een uiterste zachte smaak met frisse aroma's van jenever bes en limoen aangevuld met floraale accenten.

Maak ook kennis met de overige dranken van Pink 47 Gin

Meer informatie
Soort Specerijen & Krachtig
Merk Pink 47
Land Verenigd Koninkrijk
Artikelnummer 20170196G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
star star star star star
Geweldige gin
Deze gin smaakt erg goed. Ik drink deze lekker puur. Groetjes Lotte
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op