Opihr Oriental Spiced Dry Gin 0,70LTR

Opihr Oriental Spiced Dry Gin 0,70LTR

Reisetbauer Blue Gin 0,70LTR

Reisetbauer Blue Gin 0,70LTR

Pink 47 London Dry Gin 0,70LTR

Pink 47 London Dry Gin is een zeer onderscheidende London Dry gin, de gin is zorgvuldig vervaardigd in kleine batches van een heerlijk recept met een mix van 12 botanische producten afkomstig uit de hele wereld.
Normale prijs € 18,95 Speciale prijs € 16,95
Levertijd: 1-3 werkdagen
SKU
20170196

Pink 47 London Dry Gin is een zeer onderscheidende London Dry gin, de gin is zorgvuldig vervaardigd in kleine batches van een heerlijk recept met een mix van 12 botanische producten afkomstig uit de hele wereld. De opmerkelijke PINK 47-fles komt uit de legendarische Khavaraya Pink Diamond. Sommige moderne sceptici twijfelen dat de Khavaraya ooit bestond.. Wij zeggen dat je hem hebt gevonden! De geest van Khavaraya leeft in ROZE 47 London Dry Gin. De gin is veelzijdig, intrigerend en geweldig om te drinken.

Pink 47 Gin

Pink 47 is een juweeltje onder de gin en is een gin waarbij gebruik is gemaakt van de beste ingrediënten die er te verkrijgen zijn. Van over de hele wereld zijn 10 botanische ingrediënten allemaal zorgvuldig geselecteerd en gedistilleerd tot gin. Zo bevat deze gin ingrediënten als Italiaanse jeneverbessen, verschillende soorten engelwortel, verschillende soorten koriander, Spaanse limoenvruchten en amandels en West-Afrikaanse nootmuskaat. Het resultaat mag er zijn, een zuivere, complexe en veelzijdige gin die in een prachtige diamantvormige fles komt met een alcoholpercentage van 47%. Met een uiterste zachte smaak met frisse aroma's van jenever bes en limoen aangevuld met floraale accenten.

Maak ook kennis met de overige dranken van Pink 47 Gin

Meer informatie
Categorie Specerijen & Krachtig
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 47%
Merk Pink 47
Land Verenigd Koninkrijk
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Pink 47 London Dry Gin 0,70LTR
Uw waardering