Piraat Blond 0,75LTR

Piraat Blond is een donker-goudblond biertje van hoge gisting met nagisting op fles. Het karakteristieke aroma en de krachtige, volle, smaak met moutige en hopbittere tonen komen het best tot zijn recht bij een serveertemperatuur tussen de 7 en de 11 graden.
€ 5,95
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170883

Piraat Blond 0,75LTR

Piraat Blond is een donker-goudblond biertje van hoge gisting met nagisting op fles. Het karakteristieke aroma en de krachtige, volle, smaak met moutige en hopbittere tonen komen het best tot zijn recht bij een serveertemperatuur tussen de 7 en de 11 graden. 

TIP: Heel erg lekker te serveren bij wildgerechten, kaas of paté!

Brouwerij Van Steenberge 

Brouwerij Van Steenberge, ook bekend als Brouwerij Bios of Schelfaut, is een Belgische brouwerij opgericht in 1784 als Brouwerij De Peer. Het bedrijf is gevestigd in het Oost-Vlaamse dorp Ertvelde, deelgemeente van Evergem. De stichter was Jean Baptiste De Bruin die gehuwd was met Angelina Petronella Schelfaut. Na hun beide overlijden kwam de firma in handen van de neef Jozef Schelfaut.

Later kwam de vestiging in handen van diens zoon Jozef Van Steenberge (1962), kleinzoon Paul Van Steenberge (1990) en achterkleinzoon Jef Versele (1998).

Meer informatie
Categorie Blond
Inhoud 0,75 liter
Alcoholpercentage 9%
Merk Piraat
Land België
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Piraat Blond 0,75LTR
Uw waardering