Pirate Grog 0,70LTR

Pirate Grog is een heerlijke, heldere “Dark Rum”. Hij wordt gemaakt in het Caribisch gebied. Zijn goudachtige kleur is ontstaan doordat deze rum 5 jaar heeft gerijpt op Amerikaanse eikenhouten vaten. Deze vaten werden voorheen gebruikt voor bourbon. Het volle smakenpalet bevat tonen van rozijnen, vanille en butterscotch.

Normale prijs € 22,95 Speciale prijs € 19,45
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170114

Pirate Grog is een mooie, heldere "Dark Rum". Deze rum is afkomstig uit het Caribisch gebied. Hij heeft welgeteld 5 jaar gerijpt op Amerikaanse eikenhouten vaten, die voorheen werden gebruikt voor bourbon. Hierdoor is zijn gouden kleur ontstaan. Het heerlijke smaakpalet bestaat uit tonen van rozijnen, vanille en butterscotch. Deze smaken passen goed bij elkaar en zorgen voor een uitmuntende smaaksensatie.

Pirate Rum

Pirate Grog is de bekroonde gouden rum uit Roatán, een klein Caribisch eiland op 60 km uit de kust van Honduras. De naam 'Pirate's Grog' is afgeleid van dagen oud toen piraten en boekaniers het eiland gebruikten als rustpunt tussen reizen. Het kleine onbeschermde eiland bood zo’n 200 jaar geleden een veilige haven voor de handel tussen plunderende koopvaardijschepen en beschutting tegen stormachtig weer.

Maak ook kennis met de overige dranken van Pirate Rum. 
Meer informatie
Categorie Dark rum
Inhoud 0,70 liter
Alcoholpercentage 37%
Merk Pirate
Land Honduras
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Pirate Grog 0,70LTR
Uw waardering