Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Poliakov Vodka 0,70LTR

(0 reviews)
De Poliakov Vodka wordt geproduceerd volgens een voorouderlijke Russische traditie uit de allerbeste granen. De wodka wordt driemaal gedestilleerd, door deze destillatie ontwikkelt de wodka subtiele aroma’s door de toevoeging van water.
minus plus
  • Koop 6 voor € 11,90
  • Koop 12 voor € 11,60
  • Koop 18 voor € 11,45
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Poliakov Vodka 0,70LTR

De Poliakov Vodka wordt geproduceerd volgens een voorouderlijke Russische traditie uit de allerbeste granen. De wodka wordt driemaal gedestilleerd, door deze destillatie ontwikkelt de wodka subtiele aroma’s door de toevoeging van water. Deze wodka kan prima gemixt worden met cocktails. Het alcoholpercentage is 37,5%. De wodka heeft een rijke iets fruitige smaak. De smaak is goed in balans met een vleugje per. Deze wodka is heerlijke te drinken bij haring. De wodka heeft een zachte finish in de afdronk.

Poliakov Vodka van zuiver tarwe

De Poliakov Premium Vodka is vervaardigd op basis van 100% zuivere tarwe. De trage, drievoudige distillatie draagt bij aan de perfecte zuiverheid en de extreme frisheid van deze heerlijke wodka. Het productieproces van deze Poliakov Vodka begint met het zorgvuldig uitzoeken van de beste graankorrels op basis van hun zachtheid en kwaliteit om zo de extractie van de smaken tijdens de gisting te beïnvloeden. Vervolgens wordt er tijdens de gisting veel aandacht besteed aan de kwaliteit van het water dat wordt vermengd met de selectie van 100% zuivere tarwe. De kolomdistillatie verloopt zonder onderbreking, drie tot vijf keer, via een perfect gecontroleerde distillatie die al eeuwen wordt gebruikt. Deze filtratie zorgt voor de kenmerkende zuiverheid van de Poliakov Vodka. Vervolgens wordt er via een specifieke filtering en een beheerste, trage reductie een goed aromatische balans en opmerkelijke frisheid gegeven aan de Poliakov Vodka.

Groot Formaat, Grote Vreugde

Een feestje? Met een inhoud van 1 liter biedt Poliakov je meer dan genoeg om van te genieten tijdens feesten en speciale gelegenheden. Dit royale formaat zorgt ervoor dat je nooit zonder deze heerlijke drank komt te zitten.

Poliakov Vodka mix

Deze Vodka is perfect in de Poliakov Kosmopolitan deze cocktail kan goed zelf worden gemaakt door 1/3e deel Poliakov Vodka te mixen met 2/3e cranberry sap in een longdrinkglas met ijs, voeg hier een vleugje limoensap en een vleugje suikersiroop aan toe.

Poliakov

Het familiebedrijf La Martiniquaise is opgericht in 1934 door de heer Jean Cayard en wordt nog steeds geleid door de familie Cayard. La Martiniquaise heeft in de loop der jaren een breedt portfolio opgebouwd met merken als Poliakov Vodka, Label 5 en Glen Moray whisky, Saint James en Negrita rum, Gibson's Gin en Porto Cruz Port. Net als bij veel onafhankelijke familiebedrijven heeft La Martiniquaise haar kwaliteit voor ieder van haar producten hoog in het vaandel staan. Dit wordt jaarlijks bekroond met nationale en internationale onderscheidingen.

Ontdek ook de overige dranken van Poliakov.

Meer informatie
Soort Vodka
Merk Poliakov
Land Polen
Artikelnummer 20170325G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op