Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Pott Rum 54 1LTR

(0 reviews)

Pott Rum 54 is een speciale rum. Deze rum wordt namelijk veel gebruikt bij het inmaken van fruit. Deze unieke rum kan ook 'gewoon' gedronken worden. De rum heeft een hoger alcoholpercentage dan gebruikelijk is voor rum. Diverse tonen van hout zijn terug te vinden in de smaak, samen met hints van kruiden zoals laurier en kruidnagel.

minus plus
  • Koop 6 voor € 20,30
  • Koop 12 voor € 19,65
  • Koop 18 voor € 19,35
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Pott Rum 54 1LTR

Pott Rum 54 is een unieke “Dark Rum” uit Duitsland. Deze rum wordt vaak gebruikt bij het inmaken van zomerfruit. Dit is een techniek dat fruit langer houdbaar doet maken. Daarnaast kan deze rum ook gewoon gedronken worden. De rum heeft een hoger alcoholpercentage dan gebruikelijk is voor de meeste rum en heeft volle smaak met verschillende tonen van hout. Hints van onder andere kruidnagel en laurier maken de smaak compleet.

Premium Duitse Kwaliteit

Pott Rum 54 is een trotse vertegenwoordiger van de premium Duitse rumtraditie. Gemaakt met vakmanschap en passie, belichaamt deze rum de hoogste normen van kwaliteit. Het geheim van de uitmuntendheid van Pott Rum 54 ligt in het unieke distillatieproces. Elke druppel wordt zorgvuldig gedistilleerd om een soepele en verfijnde rum te produceren die de smaakpapillen betovert. Laat je verrassen door de volle en rijke smaak van Pott Rum 54. De harmonieuze combinatie van vanille, karamel en subtiele kruiden zorgt voor een onvergetelijke proefervaring.

Duitse Rum

Duitse rum wordt geproduceerd in verschillende regio's, maar de meeste Duitse rum komt uit het noordelijke deel van het land, zoals Hamburg en Bremen. Deze regio's hebben een lange geschiedenis van handel en scheepvaart, wat de productie van rum heeft beïnvloed. Duitse rum kan variëren in smaak, afhankelijk van de producent en het productieproces. Sommige Duitse rums hebben een zoet en fruitig profiel, terwijl andere kruidiger en complexer kunnen zijn. Veel Duitse rumproducenten laten hun rum rijpen in eiken vaten, wat bijdraagt aan de ontwikkeling van de smaak en de kleur. Het alcoholpercentage van Duitse rum kan variëren, maar veel rums hebben een standaardpercentage van ongeveer 40% tot 45% alcohol.

Pott Rum

Pott Rum wordt geproduceerd in Duitsland. Hoewel Duitsland niet zo bekend staat om zijn rumproductie als landen in het Caribisch gebied en Latijns-Amerika, heeft Duitsland wel enkele distilleerderijen die rum van hoge kwaliteit produceren. Pott rum bestaat al sinds het jaar 1848 en is een synoniem voor hoge kwaliteit. Alle varianten van Pott rum zijn overzeese rums. De smaak is fijn en kostbaar dat door de zon tropisch is gekleurd. Met een rijk aroma en een uitgesproken smaakbelevenis heeft Pott rum veeleisende genieters.

Maak ook kennis met de overige dranken van Pott Rum. 

Meer informatie
Soort Dark rum
Merk Pott
Land Duitsland
Artikelnummer 20170115G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op