Monkey Island Spiced

Monkey Island Spiced 0,70LTR

Pott 40

Pott Rum 40 0,70LTR

Pott Rum 54 1LTR

Pott Rum 54 is een speciale rum. Deze rum wordt namelijk veel gebruikt bij het inmaken van fruit. Deze unieke rum kan ook 'gewoon' gedronken worden. De rum heeft een hoger alcoholpercentage dan gebruikelijk is voor rum. Diverse tonen van hout zijn terug te vinden in de smaak, samen met hints van kruiden zoals laurier en kruidnagel.

Normale prijs € 21,95 Speciale prijs € 18,90
Levertijd: Zo snel mogelijk
SKU
20170115

Pott Rum 54 is een unieke “Dark Rum”. Deze rum wordt vaak gebruikt bij het inmaken van zomerfruit. Dit is een techniek dat fruit langer houdbaar doet maken. Daarnaast kan deze rum ook gewoon gedronken worden. De rum heeft een hoger alcoholpercentage dan gebruikelijk is voor de meeste rum en heeft volle smaak met verschillende tonen van hout. Hints van onder andere kruidnagel en laurier maken de smaak compleet.

Pott Rum

Pott rum bestaat al sinds het jaar 1848 en is een synoniem voor hoge kwaliteit. Alle varianten van Pott rum zijn overzeese rums. De smaak is fijn en kostbaar dat door de zon tropisch is gekleurd. Met een rijk aroma en een uitgesproken smaakbelevenis heeft Pott rum veeleisende genieters.

Maak ook kennis met de overige dranken van Pott Rum. 

Meer informatie
Categorie Dark rum
Inhoud 1 liter
Alcoholpercentage 54%
Merk Pott
Land Duitsland
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Pott Rum 54 1LTR
Uw waardering