Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Pravda Caramel Vodka 0,70LTR

5/5.0 (1 reviews)

De Pravda Caramel Vodka is gemaakt van helder ijswater uit de nabijgelegen bergbronnen. De vodka heeft bijzondere, zoete rogge. De vodka is gedestilleerd op zorgvuldige en ambachtelijke manier. De Caramel Aroma zorgt voor een heerlijke gearomatiseerde vodka.

minus plus
  • Koop 6 voor € 18,90
  • Koop 12 voor € 18,25
  • Koop 18 voor € 17,95
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Pravda Caramel Vodka 0,70LTR

De Pravda Caramel Vodka is gemaakt van helder ijswater uit de nabijgelegen bergbronnen. De vodka heeft bijzondere, zoete rogge. De Poolse vodka is gedestilleerd op zorgvuldige en ambachtelijke manier. De Caramel Aroma zorgt voor een heerlijke gearomatiseerde vodka. Geniet van de zoete weelde van Pravda Caramel Vodka en ontdek hoe deze gearomatiseerde vodka je favoriete drankjes en desserts naar een hoger niveau kan tillen. 

De hemelse smaak van caramel in een fles

Pravda Caramel Vodka, een heerlijke gearomatiseerde vodka van Poolse afkomst, combineert vakmanschap en kwaliteit in één fles. Deze verleidelijke variant biedt een smaakbeleving die zich onderscheidt door zijn zoete en rijke karakter. Met zijn kenmerkende karamelaroma's en hints van vanille en toffee, weet Pravda Caramel Vodka de zintuigen te betoveren.

Het hoge alcoholpercentage van ongeveer 40% zorgt voor een pittige kick, waardoor deze gearomatiseerde wodka niet alleen puur kan worden genoten, maar ook de perfecte keuze is voor het creëren van verrukkelijke cocktails. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe twist voor je favoriete espresso martini of een decadente mix met roomlikeuren, Pravda Caramel Vodka biedt eindeloze mogelijkheden voor drankjes die je smaakpapillen verwennen.

Vodka uit Polen

Polen heeft een lange geschiedenis van wodka-productie die teruggaat tot de Middeleeuwen. Vodka speelt een belangrijke rol in de Poolse cultuur en wordt vaak geassocieerd met feestelijke gelegenheden. Poolse vodka wordt traditioneel gemaakt van granen, aardappelen of rogge. Roggewodka is bijzonder populair en staat bekend om zijn zachte en verfijnde smaak. Poolse vodka staat bekend om zijn zuiverheid. Het wordt vaak meerdere keren gedistilleerd om onzuiverheden te verwijderen en een zeer zuivere spirit te creëren. Poolse vodka wordt wereldwijd geëxporteerd en gewaardeerd vanwege zijn kwaliteit en veelzijdigheid. Het wordt vaak gebruikt in een verscheidenheid aan cocktails, maar wordt ook puur gedronken om van de smaak te genieten.

Pravda 

In 1743, in Zuid-Polen aan de hellingen van het Karpatengebergte, ontdekte deze bijzondere groep oudsten dat het geheim van fijne vodka werd bepaald door een uniek vijf-stappen destillatieproces met behulp van zoete, late oogst rog uit de nabijgelegen Wielkopolska velden. Dit gaf een zachtere smaak dan traditionele korrels. Zij combineren het prachtige destillaat met water uit een nabijgelegen bergmeer die uitzonderlijk zuiver en zacht was. Met het zorgvuldige mengsel van het destillaat met dit water produceerde Pravda de gladste wodka ooit geproduceerd. Pravda Vodka wordt geproduceerd in Polen, een land dat bekendstaat om zijn hoogwaardige vodka's. De naam "Pravda" is afgeleid van het Poolse woord voor "waarheid" en symboliseert de zuiverheid en authenticiteit van de wodka.

Maak ook kennis met de overige dranken van Pravda

Meer informatie
Soort Flavoured Vodka
Merk Pravda
Land Polen
Artikelnummer 20170327G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
star star star star star
Lekker
Echt een lekkere vodka!
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op