Shop nu dé lekkerste Whisky DEALS Shop nu

Pravda Cherry Vodka 0,70LTR

5/5.0 (1 reviews)

De Pravda Cherry Vodka is gemaakt van helder ijswater uit de nabijgelegen bergbronnen. De vodka heeft bijzondere, zoete rogge. De vodka is gedestilleerd op zorgvuldige en ambachtelijke manier. De kersen Aroma zorgt voor een heerlijke gearomatiseerde vodka.

minus plus
  • Koop 6 voor € 18,90
  • Koop 12 voor € 18,25
  • Koop 18 voor € 17,95
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Pravda Cherry Vodka 0,70LTR

De Pravda Cherry Vodka is gemaakt van helder ijswater uit de nabijgelegen bergbronnen. Pravda Cherry Vodka is gearomatiseerd met kersen, wat resulteert in een Poolse vodka met een heerlijke en fruitige kersensmaak. De vodka heeft zoete, sappige kersentonen met een vleugje vanille en subtiele hints van amandel.

Een smaakexplosie van sappige kersen

Deze flavcoured vodka omarmt de heerlijke smaak van kersen. Bij elke slok ontdek je de sappige zoetheid en levendige kersensmaak, verrijkt met subtiel vanille- en amandeltonen. Het resultaat is een verfrissende vodka die zowel zoet als verfijnd is. Pravda Cherry Vodka heeft een robuust alcoholpercentage, meestal tussen 40% en 45% alcohol per volume, wat zorgt voor een bevredigende sterkte in elke slok.

Pravda Cherry vodka puur of in de mix

Pravda Cherry Vodka kan op verschillende manieren worden genoten. Het kan puur worden gedronken, worden gebruikt in cocktails met kersensmaken of worden toegevoegd aan mixdrankjes voor extra smaak. Deze gearomatiseerde vodka biedt de mogelijkheid om een breed scala aan cocktails te maken met een heerlijke kersensmaak. Denk aan cocktails zoals de "Cherry Martini" of "Cherry Sour" voor een fruitige twist.

Vodka uit Polen

Polen heeft een lange geschiedenis van wodka-productie die teruggaat tot de Middeleeuwen. Vodka speelt een belangrijke rol in de Poolse cultuur en wordt vaak geassocieerd met feestelijke gelegenheden. Poolse vodka wordt traditioneel gemaakt van granen, aardappelen of rogge. Roggewodka is bijzonder populair en staat bekend om zijn zachte en verfijnde smaak. Poolse vodka staat bekend om zijn zuiverheid. Het wordt vaak meerdere keren gedistilleerd om onzuiverheden te verwijderen en een zeer zuivere spirit te creëren. Poolse vodka wordt wereldwijd geëxporteerd en gewaardeerd vanwege zijn kwaliteit en veelzijdigheid. Het wordt vaak gebruikt in een verscheidenheid aan cocktails, maar wordt ook puur gedronken om van de smaak te genieten.

Pravda 

In 1743, in Zuid-Polen aan de hellingen van het Karpatengebergte, ontdekte deze bijzondere groep oudsten dat het geheim van fijne vodka werd bepaald door een uniek vijf-stappen destillatieproces met behulp van zoete, late oogst rog uit de nabijgelegen Wielkopolska velden. Dit gaf een zachtere smaak dan traditionele korrels. Zij combineren het prachtige destillaat met water uit een nabijgelegen bergmeer die uitzonderlijk zuiver en zacht was. Met het zorgvuldige mengsel van het destillaat met dit water produceerde Pravda de gladste wodka ooit geproduceerd. Pravda Vodka wordt geproduceerd in Polen, een land dat bekendstaat om zijn hoogwaardige vodka's. De naam "Pravda" is afgeleid van het Poolse woord voor "waarheid" en symboliseert de zuiverheid en authenticiteit van de wodka.

Maak ook kennis met de overige dranken van Pravda

Meer informatie
Soort Flavoured Vodka
Merk Pravda
Land Polen
Artikelnummer 20170328G
Extra info jaargang De aangegeven jaargang is onder voorbehoud (indien van toepassing). Wanneer u zeker wilt zijn van een jaargang kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Reviews
star star star star star
Lekker
Ik hou van kersen. Deze vodka is mijn favoriete drankje, omdat er echt een lekkere kersensmaak aan zit.
Kom je er niet uit?
We zijn beschikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00
Neem contact met ons op